1prens-1prenses Bayanlar Doğuma çok az bi süre kaldı. Ama özelde takibimi yaptırmama rağmen ücretler uçuk olduğu için Doğumu üniversitede yapmayı düşünüyorum. Kafam karmakarışık. Nasıl ilgililer mi? Bebek ve benim için olumsuz yanları var mı??
Kubraadmr 1prens-1prenses bende aynı durumdayım canım bu zamana kadar tüm takiplerim özelde oldu doğum ücretleri bir anda çıktı bende şehir hastanesini araştıyorum
Hamileyimasy Kubraadmr 1prens-1prenses bende iyi bı doktor arıyorum takiplerimi yaapcak ikiz benimkiler o yüzden iyi güvenilir olması tercihim. Sizin dokturunuz kimdi memnun musunuz
MomC6 1prens-1prenses bende başından beri özele gidiyorum fiyatlardan dolayı bizde sıkıntı yaşayacaktık 3 bin lira iken 4 bin lira olmuş benimde doğumum bu haftalarda olucak ocak ayında muhasebe ile görüştük Bi kaç gün için biz o fiyatı veremeyiz aylardır bu hastanede takipteyiz dedik indirim yaptık 3.200 indi en son
Hamileyimasy Kubraadmr şehir hastanesinde sezeryan yapan bı arkadaşım çok memnun olduğunu söylemiş işte özel hastanedeki tek odada kalmış ilgililermis
1prens-1prenses Kubraadmr orayı iyi diye duydum ama takibini en azından 3 kere falan gitmek gerekiyormuş bilgin olsun canım
1prens-1prenses Hamileyimasy Sevda Uğur’du benimki çok memnundum ilkini orda doğurdum ama nerdeyse şimdi 3 katı onu da zorlasak veririz ama çoçuğun nasibine odasına bişey yapsam daha mantıklı diyorum.
Kubraadmr Hamileyimasy ilk doğumum olacak biraz tedirginim bebeğimin kalbinde delik var o da biraz korkutuyor
1prens-1prenses Hamileyimasy aynen benim bi yakınımda geçen yıl orda yaptı çok memnun. Normal yaptı ebeler çok ilgiliydi hoşgörülüydü diyor
1prens-1prenses Kubraadmr Rabbim yardımcın olsun İNŞALLAH öyle bi kaç vaka duydum doğduğunda o delik olmayıp gayet sağlıklı doğan.. İçin rahat etsin diye iyi araştır doktoru 🤲🏻
Bebegim5838 Bnde takiplerimi özelden yaptiriyorum ama dogumu sehir hastanesinde düşünüyorum özel cok pahali bu arada 19 haftalik hamileyim ve bebegim kasiklarimda oynuyo.bu normalmi acaba
1prens-1prenses Bebegim5838 canım benimki de kız Alt kısımda oynuyordu o haftalarda hep oğlum iyice yukarıdaydı mesela. Kız kasıkta oluyo gerçekten 😃