SedaCeki Hanımlar benim boyum 1.70 kilom ise 89 hamile kaldim 11+3 teyiz henuz kilo almadim . Kilom vucudumun heryerinde oldugundan mesela gobekte toplamis bi cok cok şişlik yok ama tabiki zayifta degilim belli bir cikintim var:) ya sormak istedigim benim gibi hamile kalan varmi aranizda varsa bebis ne zaman kendini gostermeye basliyo hamile gobegi ne zaman cikmaya basliyo ?
Buketkucuk SedaCeki kişiden kişiye göre değişiyor karnının ne zaman çıktığı. Mesela benim 3-4 aylıkken hemen çıkmıştı karnım, doktorum iç karnımın dar olduğunu söylemişti. Benden 3-4 hafta ileride ki arkadaşımın hala çıkmamıştı karnı.
Mervensn1 SedaCeki ben 1.60 boyla 52 kiloyla hamile kaldım 6. Ayda çıktı göbeğim bünyenizle alakalı diye düşünüyorum 🌸
imerveg SedaCeki zayif veya asiri kilolu degildim kilom normaldi karnim 16. Haftada belirmeye basladi hatta bebişin ilk hareketini de o hafta hissetmistim pit pit şeklinde
Kadze SedaCeki kişiye göre değişir bende zayıf değilim hamile kaldıgimda hemen kilo almaya başladım ilkinde 12.haftada göbek çıkmaya başlamıştı sertti herkes kendi gobegindir falan diodu ama baya taş gibiydi smdi ikinciye hamileyim gene kilolu hamile kaldım ama 11.haftaya girdim bu gece baya şiş karnım iç karninla alakalı bir durum kiminde çok geç çıkıyor kiminde çok erken
HasibeBurhan12 Benim de boyum 170. 65kg ile hamile kaldım 16+4üz hala karnım çıkmadı bekliyorum sabırsızlıkla 🙈 dışarıdan gören hamile demez
ymc0355 SedaCeki bakınca hamile diyebilmeleri için benim 19. Haftayı bulmuştu 😂 şişlik vardı ama kilo gibi de duruyordu 19dan sonra hamilelik göbeğine dönüştü 😇
Gull_94 SedaCeki ılk aylardakı sıskınlk regl olmamktam hormonlardan kaynaklı oluyo genelde 5 ayı buluyo kısıye hore degısıyo tabı
Prensees SedaCeki 27+5 olduk bugun ve hala benı dışarda görenler tanımayanlar anlamaz hamıle oldugumu 😂😂😂
Ohaezgi SedaCeki ben cok zayıftım 22.haftada cıktı karnım. 11 hafta erken cıkması için bence acele etmeyin ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe zaten çıkcak😂
Gamzegs Merhaba 1,70boyundayım ve 83 kilo ile hamile kaldım 21 haftalığım henüz yeni yeni çıkmaya başladı ama. Tanımayan insanlar hamile olduğumu anlamaz yani
BegumIscanTunc SedaCeki 12+3 haftalığız 73,5 ile hamile kaldım ama kilom sadece göbekte mevcuttu şuanda ise kilom 68,5 ama benim göbek hala aynı hiç büyümedi hatta millet sen hamile değilmisin göbeğin belli olmaya baslamamis diyor