GamzeeAlii 13 haftalığım ve aşırı midem bulanıyor zorla bir şeyler yiyorum ve yediğim herşeyi istifra ediyorum🙇♀️ Benim gibi olanlar varmı
Tugba__- GamzeeAlii bende 13 haftaligim benimde hala devam ediyo ilaç kullanıyorum prilam dr onu kullandigim halde arada kusuyorum ama kullanmasam bi günde 10 kere kustugumu biliyorum ilaç kullaniyormusunuz
Aysenur61 GamzeeAlii doğurana kadar midesi bulanıp kusan var her bünye bir değil normal yani canımm bulanması kusman
mucizem09_ Kuzum normalde gecer o haftalar senin yenimi basladi 13 haftada ben yeni 6+2 benimde bulaniyor midem bos olunca daha cok bulaniyor ilac verdi doktor pek faydasi yok ama yinede azda olsa hafifletti
GamzeeAlii mucizem09_ benim o haftalarımda çok rahattım oluyordu ama hafif atlatıyordum ama şimdi yemekleri yemeyi bırak aklıma geldikçe herşeyden tiksinmeye başladım yediğim herşeyi çıkardığım için 🥺
GamzeeAlii Tugba__- benim daha önce ki haftalarımda bulantım oluyordu ama bu kadar rahatsızlanmıyordum. İlacı iki gün önce kullanmaya başladım ama pek bi faydasını görmüyorum 🥺
Brssrm Tugba__- günde kaç tane ve hangi aralıklarla atıyorsunuz acaba bana verdi dr ama çok bi etkisini göremedim.
Tugba__- GamzeeAlii çok iyi anlıyorum hele hamilelik kusması bi başka sanki iç organların cikicak gibi oluyor rabbim tez zamanda hepimize şifa versin allahın iznyle bebeklerimiz sağlıklı olsun
mucizem09_ GamzeeAlii ay kuzum suan tam yeme zamanin bi doktruna de bi ilac felan verir belki bazilari 9 ay cekiyormuss yaa
GamzeeAlii Aysenur61 İnşallah o kadar uzun sürmez tek kalıyorum eşim görevde ve bende çalışıyorum dayanacak gücüm kalmayacak diye korkuyorum 🙇♀️
Aysenur61 GamzeeAlii inşallah sürmez cok Zor çunku mide bulantısı hayattan soğutuyor insanı ama kussanda yemeğe çalış vitamınsız kalma canım
Sayeninannesi GamzeeAlii rapor al canım ben öyle yapmıştım uykusuz kaldıgım için işte daha kötü oluyordum. Hiç birşey fayda etmiyordu sadece kusuyorsun yapcak birşey yok. Uyumak iyi geliyor başarabilirsen. O yüzden rapor al uyu uyan geçiyor 15-16 hafta iken
GamzeeAlii mucizem09_ 2 gün önce kullanmaya başladım ama bi faydasını görmedim inşallah atlatırım kısa sürede 🙏🙇♀️
Merinosunannesii GamzeeAlii devamlı tuzlu kraker ye miden boş oldukça daha da kötü olursun zorla kraker tık ağzına bir süre sonra iyi gelecek benim cokm şükür 12 13 te bulantı bitti zaten 7 de baslamıştı hep prillam hap ve kraker sayesinde kolayca atlattım
nurayboga sormayın aynı durumdan bende muzdaribim mideni hiç boş bırakma ağır yemekler yemekten kaçın salçalı soğanlı kahvaltılık yiyebilirsin bana yeşil zeytin iyi geliyor mesela inşallah tez zamanda kurtuluruz 🥴🤲🏻😇