Merveakman 15.haftada %95 erkek dedi doktorum değişmez herhalde 16+4 üm şuan bişiler hissediyorum ama bilemiyorum bide hiç kilo almadım bu haftaya kadar normalmi acaba
Butterfry Merveakman ben de hiç almadım hatta bulantı kaynaklı verdiğim kilolarla başlangıç kilomdan gerideyim. Normal yani yalnız değilsin 🤗
Bushraaaaa Merveakman 4 gün önce öğrendim Kızçem 👧 geliyor inşallah 🙏🏻 Daha hissetmiyorum hissedenlerde ilk gebelikte 20.haftalarda tam olarak hissetmiş biraz daha dişimizi sıkıcağız kızlar ☺️
Butterfry Benim 6. Haftadan 14. Haftaya kadar bulantım devam etti mahvoldum kusmaktan. Çok sükür 2 haftadır çok rahatım bulantı çok zormuş. Yeni öğrendim kız geliyor hayırlısıyla ♥️
Aminefeyza Merveakman ilk gebeliklwrde geç hissediliyor canım benmm ikinci ben yeni heni hissetmeye başladım çok şükür darisj basiniza
Eski9 Merveakman valla hiç hissetmiyorum cnm henüz ya kızımda 16 haftada baslamisti bekliyorum oynasın artık cinsiyeti de öğrenemedim bu hafta gideceğiz en son 11 haftalıkken gitmiştik
mavileylaa Merveakman Evet öğrendim ben Kız dedi doktor ama 2. Bebeğim olmasına rağmen hiç hissetmedim hareketlerini
umaydurununannesi Smy238 15 artı 6 az once belırgın bır sekılde pıt pıt vurdu bakmasam bellı oldugunu anlamazdım bızım kız benı baya zorluyo bulantılar kusmalar agrılar 😊
Mandalina91 Smy238 kasıkta çok ağrı yok ama sol göğsümün altındaki göğüs kafesi mi kemiği mi derler orası ağrıyor
idiloska Smy238 6. Haftada başlamıştı çok kötüydü gerçekten yolda yürüyemedim sürekli bi yerlerden kokular geliyordu. Tez vakitte geçsin inşallah.