Smy238 Kasıklarımda agrı var okuduğum bazı postlarda olabilir yazıyodu ama bakalım koku hassasiyeti de hat safada 🥺🥰🤰🏻
Gulsrml Smy238 16+3 dün sol kasığımda aşırı bir sancı oldu bıçak gibi saplandı aynı durdu yeniden sancılandı ilk defa bu kadar kötü oldum rahmin büyümesi ile ilgiliymiş koku hassasiyetim önceden de vardı şimdi daha fazla oldu mide bulantılarım sabahları hala oluyor oda geçse rahatlıyıcam 💁🏻♀️💁🏻♀️
Zeynep_18 Smy238 bazen karnıma kramplar giriyor onun için magnezyuma başladım şükür başka sıkıntım yok, sağlıkla oğluşumun gelmesini bekliyorum 🥰💙
birprensesvebirprensannesi Smy238 14+6 mide bulantısı başladı 12. Haftadan itibaren devamlı sabahları bulanıyor🤦 Normalde başlarda bulantı olup bu haftalarda bitmesi gerekirken bende tam tersi oldu 🤷 Bide idrar yolu enfeksiyonu yok mantar devamlı biseylerle başa çıkmaya çalışıyorum bıktım yapıştı gitmiyor 🤦🤦
Merveakman Smy238 Gulsrml ecem-21 birprensesvebirprensannesi Bushraaaaa mmk01 Gulsrml HasibeBurhan12 mavileylaa Eski9 cinsiyet öğrendinizmi kızlar bide hissediyormsunuz bebişin hareketlerini
ecem-21 Bendede sadece bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor 16 haftalık oldum bugün özellikle eğilip kalktığımda hissediyorum bulantı hamile olduğumu öğrendimden beri olmadı şanslı kesimdenim bu konuda sadece Demir ilacı içip bekleme süresinde bulantı oluyor
Smy238 ecem-21 bulantınızın olmaması büyük şans 6 haftadan beri var bulantı bende bel agrım yok yada farketmiyorum 🐣
Smy238 Zeynep_18 yaa oğlusunuz mu oluyo çok güzel 🥰🥰 bizede erkek dendi ama bekliyoruz netleşmesini kramp yokta suan kasıgıma baskı var 🤷🏻♀️
Smy238 birprensesvebirprensannesi hahahaha midem bulanıyor diye iki gün önce sıkı bi ağladım 🤣😂 çok zorlanıyorum ben ilk gebeliğim çırpınıyoruz hayırlısı olsun canım 🥰
Smy238 birprensesvebirprensannesi idrar yolu icin bana başta saşe vermişlerdi kullandım geçti kullandınız mı siz
birprensesvebirprensannesi Smy238 Geçiyor canım zamanla merak etme 🤭 Ama biri bitiyor diğeri başlıyor annelik zor 🙏
Mervegnlts Bushraaaaa Ben 16. Haftada üçlü dörtlü tarama testi yaptırdım canım kan ve idrar tahlili verdim bide doktor ultrasondan baktıı sonuçlar da 3 4 gün içinde çıktı çok şükür Bi sıkıntı yok dedi
birprensesvebirprensannesi Smy238 Valla ne kullanmadım ki. Antibiyotik bile içtim 🤦 Herşeyi yapıyorum ama gitmiyor. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu gitmiş yerine mantar gelmiş bitmiyor arkadaş 🤦🤦