Buketkucuk Brcklc bebe mavisi, su yeşili, bej, beyaz, ekru tonlar çok yakışır bence👍🏼 Gri de olabilir farklılık olsun, koyu renk olsun temizliği kolay olur derseniz😌
ysmusic Brcklc https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/halilar/cocuk-halilari/50356776/himmelsk-hali.aspx bu halidan aldik biz,cok guzel durdu,bir bakin derim.🤗
Ekvatoral Brcklc balon figürü var ya orada üç renk var sanırım mavi lahverengi krem çok güzel tarlı geçişleri olan halılar oluyor onlardan olabilir bence
Brcklc @Hayalizlerim ben Kocaeli mobesko şubesinden aldım canim.kalitesi görünce anlicaksin eminim boyasından tut MDF lake olması harika benim kendi mobilyacim bile iyiki almışsınız dedi.
Alinamoms Brcklc merhaba Kocaeli mobeskoyu görünce yazmak istedim bende Kocaelinde oturuyorum bir kızım olucak inşallah 🌸 acaba tam olarak nerde bende gidip bakmak istiyorum ilk defa duydum Kocaelinde mobesko olduğunu ve çok sevindim 😍
Brcklc @Ekvatoral evet canım tamda dediğin renkler var ekruda aklıma gelmemişti bak onu dusunebilirim💕
Brn16 Brcklc evet bende ilk defa alışveriş yaptim iyi ki de yapmışım bebek odası perdelerimi de oradan aldım çok kaliteliler ve çok Uygun fiyatlar tavsiye ederim WhatsApp hatları da var oradan da siparişin durumu için bilgi alabilirsiniz
Brcklc @Sevgiinur canim benim 🤗🤗🤗 rabbim herkese önce evlat sağlıklı sonrada ne dilerse nasip etsin inşallah 🙏
Kediannesi123 Brcklc çok açık gri bej gibi düz bir şey güzel olabilir desenli halılar basitleştirir bence odayı 😌
annepanda Brcklc ben maviye gitmezdim. Zaten alışılmıs görür görmez tahmin edilecek bir renk. Pastel turunculu yeşilli biraz daha odaya hareket katacak bir halı olabilir.. nihayetinde çocuk odası ve renkler cocuklar için onemli. İşim sanat renkleri boll bollll renkleri çok severim.. mesela ucak seklinde avizeler var onu trunculu felan alip haliyida ona uydurabilirsiniz. Balon eski tip bir ucak. Belki ileride duvara bir uzay mekiği oglunuzu goklere yonlendirirde pilot olir.. 🤗 şimdiden hayirli bir evlat olsun inşAllah..
Kiymtaysenur Mavili grili güzel olabilir ☺️ mobilya da o renk var ya da turuncu yeşil tarzında da olabilir
Brcklc @Alinamoms canim mobesko sembol alışverişi hemen gecdikden sonra zaten sağdaki ilk sıralarda Soho kids var çok çeşit var yüzlerce mağaza var mutlaka uğra bence 🤗
midekoruyucu Brcklc ben olsam gri beyaz tonlarında tercih ederdm, içinde çok az mavi olabilir. Maviyi fazla kullanıp da baymayın bence. Yerler zaten koyu renk halı kesinlikle açık renk olmalı
Brcklc @annepanda canim benim çok teşekkür ederim bı adet emzirme koltuğum var hardal rengi sallanan berjer.duvarada bunu aldım ama gelmedi https://hizliresim.com/y13wJC