berus Kızlar bugün nisan hakkında soru sormuştum bilen bilir beni. Ama bugün. 3. Ye nisanim geliyor kan yok. Benim gibi olan var mi
Burciin19 berus benimde iki gündür sarı gibi geldi Ben akıntı sandım şimdide hafif kahverengi pembe gibi geldi küçükte bi parça gelmiş nişandır heralde ilk gebelik olunca net anlayamıyo insan sancı su bekliyorum napiyim 🙁☺️
Eise berus kan olmayan seyin nisan oldugu nasil anlasiliyor ki benim devamli akintim var 1 aydan beri 39+2yim
berus Burciin19 benim ilkinde bir damla kan gelmişti. Bugün sümüksü şarj ama en son gelen kötüydü. Hafif sancim var ama dayanilmayacak gibi değil. Siz doktorunuza sordunuz mu ne dedi
Burciin19 berus ben bugun çatı muayenesi oldum. Sekiz dakıkada bir gelen belden kasığa sancı olursa kanaman olursa bebeğin hareketleri azalırsa hemen gel dedi 2 cm açılmam var
berus Burciin19 hmm bilgi için teşekkür ederim. Ole sancim yok çok şükür 2cm bende de var açılma ama catim müsait olmadığı için cuma günü sezwryan verdi haftaya ins o güne kadar dayanır 🙏