Bu gece saat 1 de içime doğdu resmen 😍 Bı anda Allahım nolur hayırlısıysa şu mübarek cuma günü doğar inşallah dedim . Sabah saat 5 de hafif sancı girdi kasığıma ama ben yalancı sancidir dedim ve umursamadım. Eşime şaka yaptım bugün dogurcam haberin olsun diye oda hee hee tamm yat uyu dedi 😂 çünkü oda bıktı sürekli doğuruyorum bugün demekten 😂 sabah saat 8 de biraz daha sıklaştı ve aklıma geldi dedim kesin dogurcam. Saat 11 de nişan geldi ve duşa girdim sıcak su iyi gelir diye ve 5 dakika oturmadim suyum geldi ve üzerimi giyinip kaşlarımı aldım dişlerimi fırçaladim sakın bı şekilde görümcemi aradım ve hastaneye geldik. 1 cm açıklık varmış ve yatış verdi. 12.20 de 1 cm açıklık 1 saatte bir gelip baktılar her geldiklerinde 1 cm açıklık oluyodu ve saat 5 de 4 cm açıklık vardı suni sancı verdiler ve 1 saat sonra benim ıkınma isteğim geldi ve ebe şaşırdı. Ciddi olamazsın aç bakım dedi ve ıkın bebek gelmiş dedi ama bnm dilim damağım kuruduğu için gücüm yoktu . Bebek sıkışıyor dedi ve başka bı ebe gelip karnımdan bastırdı o daha can yakiciydi. Sonra yine çıkaramadım ve kesi attı kaç dikişim var bilmiyorum içimden balık gibi kayıp çıkmasıyla yeniden doğmuş gibi oldum 😍 o anı anlatamamm çok güzel bı duygu ve görür görmez ağladım resmen kendimi dogurmusum😂😍 şimdi yanımda yatiyo minnagim. Biraz zor emiyo ama yavaş yavaş alışıyor . Bende mezun oldum darısı sizlere inşallah 🤲🥰😍