Funda-05 Nur18 enlemesine dar gibi diğer gördüğüm modellere istinaden ama bana göre yeterli. Sadece file seçerken dikkat etmek lazım. Onu araştırıyorum şimdi fileli olan mı minder olan mı daha iyi acaba
Nur18 Funda-05 bana da geldi az önce ben begendim plastiği tipi gayet güzel 50lt diyor diğerleri ile aynıdır diye düşündüm nettekiler de 50 ydi ama bakalım bence nu fiyata bu set baya iyi geldi bana, evet file almak lazım ona uygun fileye denk gelirseniz bana da söyler msnz
Nur18 Funda-05 yorumlara baktm da e bebekten almışlar fileyi ama hangiisnden bilmiyorum normal düz olanındande tahminimce
Funda-05 Nur18 https://ty.gl/sili2izq linki açabiliyor musun bunu düşünüyorum ben sadece daha uygun mağaza araştırıyorum. Sevi bebe çok fonksiyonlu bebek yıkama filesi akvaryum olan. Şoktan alınan küvete uyuyormuş
Funda-05 Nur18 Sevi Bebe Desenli Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi&Minderi - Akvaryum Desen. Sipariş verdim bakalım
Zeynoveannesi Bittercikolataa bende küveti aldım sizden sonra çok güzel rengi de çok canlı ve çokta yeterli atla deve beklememek lazım altı üstü çocuk yıkıcaz içinde. Bide bu küvete ebebekteki fileler falan uyuyormuş Bi arkadaşım uyuyor dedi. Bende şimdi reflü yatağı bekliyorum a101 bim şok hangini gelirse artık mart sonuna kadr beklerim daha bekleyemem 😂
Bittercikolataa Zeynoveannesi güle güle kullanmak nasip olsun insaAllah 😘 Tabii ki altı üstü bi küvet seti ama kalitesine göre fiyat olarak çok çok iyi internette ayni modelin fiyatlarını görmüşsünüzdür🤭😂 komik rakamlarr. Fileyi ben oturduğum yerden bir bebek magazindan aldim cokta guzel uydu canim
Bittercikolataa Zeynoveannesi Onu bende bekliyorum şu ara keşke alsaydım diyorum da yine burada ki magazada 50 tl ayni fiyat ama işime çok yarar mı bilemedim ya
Zeynoveannesi Bittercikolataa valla onu bende düşündüm etrafımdaki arkadaşlarım işe yarar bizde kullandık dediler bende alayım dedim 50-100 lira bişi zaten. beslenme sonrası biraz eğimli yatması gerekiyor ya. Ben battaniyesinin baş kısmını biraz yğkseltirim diye düşünüyordum arkadaşlarım aman ne uğraşacan reflü yatağı al dediler 😂bende almaya karar verdim 😂🤦🏻♀️kız aynı küvet e bebekte 189 liraydı Bi kıytırık termometre Bi kıytırık file koymuşlar içine ekstra 😂 bende filesini güzel bişey alırım diye düşündüm ince değil de böyle içi yumuş yumuş olanlar var onlardan bakacam bende
Meerryy Bu giderli küvet o yüzden fiyatı ve boyutu iyi geldi bana, ben de cepte şoktan sipariş verdim geldi ben beğendim açıkcası. İçine uyan file bulmamız lazım şimdi ama 😂😂😂