Haziran-21 Hanımlar detaylı ultrason fiyatları, nerede ne kadar? Yaptıran arkadaşlar tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊
Kuzey61 Haziran-21 canım ben meydan Anadolu hastanesine gidiyorum orada 580 tl dediler bende ilk hamileliğimde de gittiğim Hasan Urcuyu tercih ettim yine orada kartla 400 nakit 350 tl gayet iyi bence ve 45 dakika inceledi CD ve fotoğraf veriyor bebeğin yüzünüde gösteriyor doktora vermen için rapor veriyor ve ben memnun kaldım yani ilkinden de bildiğim için
Kuzey61 Haziran-21 0 (242) 247 04 05 numarası bu canım yeri Güllükte sigorta hastenesine doğru giderken güllükten BP petrolün karşısı olmalı
Cfndk Bende Hasan urcuya gittim iki hafta önce 350 TL ödedim CD ve rapor verdi 40-45 dakika inceledi ve ayrıntılı anlattı biz memnun kaldık
Haziran-21 Lindam47 önce orada kadın doğumda muayene olmak gerekiyor mu, yoksa direkt gidince yapıyorlar mı acaba ?
crescent_ ilk hamileliğimde radyolog hasan urcu, ikincisinde perinatolog mehmet şimşek’e gittim. ikisinden de memnun kaldım. hasan bey; 350 nakit, mehmet bey; 400 nakit.. her ikisini de tavsiye ederim, güzel ilgileniyorlar
Bsraao Lindam47 evet bende çok memnunum Allah’a şükür canım detaylı ulturasonu kaç aylıkken yapıyor ben daha 8 haftalık hamileyim o yüzden sordum
Lindam47 Bsraao 21 haftalıkken yaptım ben çok şükür kötü birsey çıkmadı sağlıklıyız darısı size inşallah🤲🏻
D-uysal Bende vitaleye gidiyorum mehmet taner kılıç çokta memnunum 1 şubatta detaylı ultrason var daha önce yaptıran varmı kaç dakika sürüyor nasıl oluyor cd veriyorlar mı
Lindam47 D-uysal ben Ali beye gidiyorum CD vermiyorlar sadece kagıt çıktısı aldım ben bu arada Benim 30 dk sürmüştü😌