sevdam_21 aylul0 sadece 1 paket aldım 2 numara 1 paket aldım marketlerde hep olduğu için stok saçma oluyo ve elinizde kalabiliyor
Seval22 aylul0 210 lu almıştım 17 günlük olduk 2 numaraya geçtik primada bebeğim 4 kilo doğdu 70 tanesi kaldı 1 numaradan
Babyy1S aylul0 1hafta kullandım paketin yarisini kullanamadan pisik yaptı en az paketi alin deneyerek kilosuna göre numarasini alin derim
sevdam_21 aylul0 30 40 lı aldım bugün ablamda dedı 1 numara kullanılmıyor fazla dıe sonuçta artık hersey elımızın altında hep alınır dıe düşündüm bn
Denizzz88 aylul0 bende 1 numaradan öncelikle 35 li paketini almayı düşünüyorum elimde kalmasın diye nasılsa marketlerde hepsi var artık bittikçe alırız
Gulsenela Ben pure 1 numara 70 Li aldım çok mı acaba zaten bi hafta on gün gider küçük gelmez diye düşünüyorum
Seval22 Gulsenela çok değil canım benim oğlum 4 kilo doğdu 15 günde 150 tane gitti yeni doğduklarında çok kaka yapıyorlar
Kadze aylul0 en küçük adetli olanlardan alın 1 numarayı mümkünse deneme paketi çünkü bebekte pişik yapabiliyor bir dünya bez elinde kalmış bir anne olarak bunu omerebilirim.hepsini kenarlarını kesip kendime ped olarak kullanmak zorunda kaldım 😂 her bebek her bezi sevmiyor deneyerek gidin stok yapıp yada fazla adetli alip elinizde kalmasın. Zaten bir numara genelde bir haftadan sonra olmuyor iki bedene geçiliyor bebek çok küçük değilse tabi bnmki iki kiloydu 0 numara başladık
Gulsenela Seval22 aynen ben de öyle düşündüm artık on gün bi hafta yetsin zaten bitmeye yakın alınır yine
Seval22 Emineatay benim şuan 150 tane kaldı hediyede gelmişti 1 numara bende almıştım Allahtan ziyan olmucak aliminde 20 gün sonra oğlu olacak ona vericem kalanları
momteacher aylul0 kızım braz minyon doğacak gibi duruyor doktorum öle yorum yapınca ben 1tane 1numara 70li aldım, 2numarada 40lıydı galiba öle aldım, doğunca ihtiyaca göre alırım die düşünüyorum
haziranin25i aylul0 ben 2 paket sleepy nin merhaba bebek setini aldım. Hepsiburada dan 40 TL ye içinde 1 numaradan 20 adet 2 numaradan 20 adet 120 yaprak ıslak havlu ve 10 adet alt acma örtüsü. Bebeğimin poposu sleepy yi kabul ederse o zaman sleepy den devam edeceğim. Etmezse artık deneme yanılma yöntemleriyle doğru bezi bulacağız 🤰🏻💜