Elifkyhn1993 Drnzgn hazirliklari bitirdim bn tmmdir😊 kiloyuda yarn randevumda ogrenicem 25 haftalik falanken 850fi.ama bakalim
Anne18 Drnzgn mart sonu doğum Allahın izni ile odası gelecek bu ay sonu bakalım bugün yarın hastane çantamı hazırlamak istiyorum bende
ogretmenanne16 Drnzgn 31 +5 deyim bende canım.. Aşağı baskı yapıyor oğlum başı aşağı dönmüş ama kanala girmemiş dedi doktor.. 31+3 de 1880 gr 41 cm diydi.. Hareketleri bazen acıtıyor baş aşağı döndüğü için de baskı var korkuyorum bazen geliverecek gibi oluyo 🙄
pptya01 32 haftalığım 2100 gr mış. Sırtım karnım her yanım ağrıyor çok çabuk yoruluyorum şubat ortası doğursam iyi olcak. 😂😂 sizin rahim ağzı uzunluğunuz ne kadar
ogretmenanne16 pptya01 rahim ağzı uzunluğunu sormadım doktora o da Bi şey demedi sormak mı lazım ki🤔normaldi her şey
Drnzgn pptya01 rahim ağzı uzuugu şu kadar demiyor bana doktorum uzunlugun iyi suyun güzel tarzı konuşuyor
Arass__ pptya01 benimde haftaya randevum var rahim agzı ölçülecek vajinal ultrasonla 💁🏻 Sizinki kac tı 32 de? bende şuan 31 oldum
sntn Anne18 benimde Mart sonu haftaya alışverişi halledip yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamayı düşünüyorum
Drnzgn Anne18 ben oda almadım şimdilik yanıma beşik aldım daha sonra yanımdan ayırmaya karar verdiğimde oda yapmayı düşünüyorum hastane çantama da kendim için eksiğim var onları alıp hazırlamayı düşünüyorum bende
aselelif06 Eylul58 aaaa bemde 31+2 yiz . 30 da 1600gramdı 🤦🏻♀️ Yapı olarak ben de çok zayıfım 47 ile hamiş kaldım 10 kilo aldım
Eylul58 Ebru555 Valla benim akıntısız günüm yok afedersin sarı beyaz su gibi bunlar oluyor bi ara enfeksiyon da çıkmıştı
Ebru555 pptya01 bende kontrolde sorcam bende ondan supelenıyorum camasırımı ıslatıyor baya yogun sızındemı oyleydı
Makikuba Kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyeceğiz. Ardından hastane çantasını da hazırladık mı tamamdır her şey. Ocak sonu kontrol. Tam 31 haftalığız. 28 haftalıkken rahim ağzı 47 mm. çıkmıştı
senakhrmn ogretmenanne16 Bende 30+0 dayım benim oğluşumda dönmüş baş aşağı duruyormuş. Bir şey sorucaktım sizdede bebeğin hareketleri aşağıya doğru mu oluyor? Bundan öncesinde karnımın üst kısmında tekme şeklinde hissediyordum ama son 1 haftadır aşağıda hissediyorum dışardan dokununca ittirir şekilde değil yani.
Rehile Martın ilk haftası şubat sonu gibi doğum 31+5 ken 2053 gramdı 43 cm her çey hazır bebeği bekliyiruz
maybeoneday 31+5 aşırı yorgunluk var eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ev işleriyle uğraşıyorum baya ağırlaştım 🙂 haftaya kontrolüm var bebişimi görücem ❤️
None pptya01 25 mm in üstünde olduğu müddetçe sıkıntı etmeyin 40ın üstünde olması gerekiyor sanırım sizinki çok yakınmış çok da dert değil yani.