DefneninLiya Kızlar prolaktin hormonu seviyem 47 var mı benimle aynı sorunu yaşayan ondan dolayi gebe kalamiyorum sanırım.sonucuma e nabizdan baktım şimdi
Serapveminikleri DefneninLiya evet o engel olabiliyor Dr size ilaç verecek inşallah düşecek 🙏sonrada guzrl haberi alirisnj,
Blossom DefneninLiya Dostinex verir doktor. Hemen etki eden bir ilaç. Çözülecek bir sorun merak etme. ☺️ Dereotu, incir, maden suyu tüketme. Göğüs bölgesi çok uyarılmamalı. Sıkı iç çamaşırı giyilmemeli. Bunlar da etkiliyor demişti doktorum.
Bsmlh DefneninLiya doxtinex ilaç verır yeterlı gelmezse parlodel sro geçer çabuk düşer merak etmeyın sıkı kıyafet giyilmemeli göğüs çok sıkı olmamalı
EsrSvm DefneninLiya Benimde 40 tı.Doktorum Dostinex verdi.2 Hafta kullandım 14 e düştü canım.Geçen ay gebelik olmadı.Bu ay bekliyorum bakalım.
Svg00 EsrSvm evet bi ilaç kullandım şuan ismini hatırlamıyorum ama tekrar tahlil yaptırmadım değerin düşüp düşmediğini bilmeden hamile kaldım. Ama iki yıl öncede değerim yüksekti ve ilaç kullanmıstım iki yıl sonra tekrar yüksek çıktı
Sivasss DefneninLiya canım benimde prolaktinim hep 38 ilaç içiyorum düşüyor bırakıyorum yine aynı 38 çıkıyor şimdi haftada 1 kez yarım alıyorum çıkmasın diye birde yalancı bir hormon eğer gögğslerine ellediysen falan yükseliyormuş kan vermeden 1 gün önce göğüsleri uyarmadan vermen lazımmış
34_21_23 DefneninLiya stres yapmayın düşer o değer. Yüksek olduğu ay ilaç kullanmadığım halde hamile kalmıştım
DefneninLiya Teşekkür ederim kızlar çok korkmuştum hipofiz de tümör falan yazıyordu netten araştırınca.insallah her şey yolunda gider