Heyecandorukta Selam kızlar, Çınarlı doğumda doğum yapıp fotoğrafçıyla anlaşan varmı? iki tane anlaşmalı fotoğrafçısı varmış hastanenin, deneyimleyen oldumu? Ben pek beğenmedim fotoğrafçıların instagram sayfalarını inceledimde. Sizlere de bir sorayım dedim 🤔
Angels-35 Heyecandorukta ben de seninle aynı durumdayım ben sadece dejavuyu biliyorum diğeri kim acaba bende beğenmedim ama dışardan da kabul etmiyorlar ne yapsam bilemiyorum
Heyecandorukta Angels-35 İki tane numara verdiler hastaneden ikisini de beğenmedim, dışardanda fotoğrafçı almıyorlar, pandemi var zaten. Ya vereceğiz hemşireye onlar çekecek olduğu kadar, ya da bu fotoğrafçılarla idare edeceğiz sanırım 😬
Angels-35 Heyecandorukta diğer fotoğrafçının ismini biliyormusunuz acaba ben bir de ona bakayım dejavuyu beğenmedim 😔 ama bu anı da kaçırmak istemiyorum kafam oldukça karışık
Heyecandorukta Angels-35 Digeri de izmirdogumfoto.com instagram adresi bu Fotografcinin ismide Songul Turgut, buna da bakin, bu fena degil digerine gore 🤔🤔
Angels-35 Heyecandorukta evet Songül turguta baktım bana da fena değil gibi geldi diğerine göre daha iyi