Minanin_Annesi Kızlar doğum u henüz nerde yapacağım belli degil şehir olarak. Mesela benim san cim tuttu diyelim hemen hastaneye gittik doktoru onlar mı çağırıyor acaba ? Bu işler nasıl ilerliyor ya da açılma ya göre mı doktor çağırıyorlar
buse_yildiz24 Minanin_Annesi kendi doktorun senin doğumunun başladığı gün yoksa orda hangi doktor varsa doğumu o gerçekleştiriyor yani kendi doktorun gelmiyor tabi normal doğum için bu geçerli. sezeryan planlı olduğu için kendi doktorun geliyor
Ssulee Minanin_Annesi eger ozele gidiyorsaniz doktorunuz nerde olursa olsun gelmek zorunda. Benim ablam dogum sancisi tuttugunda doktor 1 bucuk saat uzakliktaydi herseyi birakip gelip doguma girdi. O kadar ayni dr git dogumunu baska dr yptirsin sacnaaa. Ozel diyip o kadar para veriyoz 🤣
Gamzeli Minanin_Annesi tabiikide geliyor ama şöyle bişey var gece sancınız tuttu o zaman doktoru cagırdığınızda ayrı ücret daha ödüyorsunuz
Merveazra Minanin_Annesi özelde olursa doktorun geliyo canim ama hemen sancin başladığında değil doğuma yakın geliyo doktor
GamzeAlii Bende dun sordum doktoruma bu konuyu merak ediyordum siz gelirsiniz hastaneye kontroller yapılır doğum basladiysa ne zaman olursa olsun bana haber verilir ben gelirim dedi kendi doktorum olmadan doğurmak istemezdim sevindim gelecegine ben şahsen 😊
yaserinannesi Benim doktorum kesinlikle gelmiyo mesai saatlerindeyse ben yaptırırım dedi yoksa zaten burda bilgilerin var hangi nöbetçi doktor varsa o girecek doğuma
elif0690 yaserinannesi Çok saçmaymış canım yaa..Doktora alışıyorsun 9 ay boyunca..Doğumuna gelmiyor..Çok kötü gerçkten..
DilekAlkanat Minanin_Annesi canim her ozel hastanenin sistemi farkli. Bazi ozellerde doktor gece saat kac olursa olsun geliyor. Bazilari mesai disinda hic gelmiyor bazilarida mesai sonrasi fiyat farki odeyerek geliyor. Gidecegin doktora sorman lazim bunu.
Duyguynrky Minanin_Annesi canım özeldeyse doktorun geliyor normal doğuma. Seni kontrol ediyor eğer hemen doğuracak gibiysen bekliyor yoksa ebeye emanet ediyor. Sürekli irtibat halinde oluyorlar. Ama şehir dışına gelmez 🤷🏼♀️ Hangi şehirde doğuracağım belli değil yazmışsın ya ondan dolayı dedim. Ama devlette kime denk gelirsen o doğum yaptırıyor. Kendi doktorun gelmiyor.
Perimm Minanin_Annesi özelde bir doktorun varsa kontrollerini takip eden,Doğum için yatışın yapıldığı an heber veriliyor ve kesinlikle geliyor..iki dogumumda da bu şekilde oldu bu üçüncü gebeliğim bundada böyle olucak inşallah
GamzeAlii Minanin_Annesi direk sordum valla ne zaman olursa olsun bayram haftasonu gece doğum başladığında size ben mi haber vereyim yoksa hastaneye geleyim hastane mi haber versin size dedim oda hastaneye gelin ilk kontrollerin yapılsın bana durum haber verilir gelirim dedi 😊
Perimm Minanin_Annesi canım benim sancılarım başladığı vakit direk doktorumu aradım daha sonra hastaneyi,hastaneye gittiğim zaman doktorumda gelmişti ..ilk iki doğumum bu şekilde oldu
1prensesannesi Minanin_Annesi canım benim gece 3te suyum geldi doktoru aradık hemen hastaneye geçin ben haber ediyorum gideceğinizi sabah 7de orda olacam dedi. Acil den giriş yaptık beni kontrol ettiler saat 7de doktorum geldi acikligimi kontrol etti tahmini ne zman doğuracağımi dedi dediği saatte geldi doğum oldu. Tabi bunlar özelde oluyor devlet hastanesinde ebeler yaptırıyor nöbetçi doktor bakiyor
Hilalakar Minanin_Annesi eğer mesai saatleri içinde sancın olur yada Doğumun o saatlere denk gelirse kendi doktorun giriyor Doğuma canım zaten ama mesai saatleri dışında olursa belli ücret karşılığın da kendi doktorun geliyor.