PurpleTail ben gebeliğimi öğrendiğimde ilk beta hcg değerim 910′ du. İki gün sonra kan testini yenilediğimiz de ikinci beta hcg değerim 1395 civarındaydı ama net hatırlamıyorum kağıtları saklıyorum 😊 Doktor muhtemelen 4 haftalık falan demişti. Son adet tarihimden hesapladığımda 4+4 günlüğe denk geliyordu. 5.haftamız civarında ilk doktor kontrolümüze gittik. 5+3 civarındaydı alttan muayene ile kesemizi, içinde de kızımızı gördük Rabbime bin şükür 🙏🏼 6+6 haftalıkken falan da kalp atışını duyduk. Haftalarını günü gününe tam hatırlamıyorum ama az çok hatırladığım kadarıyla söylüyorum fakat hepsi tarihleriyle beraber saklanıyor çekmecemde😌 12.hafta yani ikili taramada ilk cinsiyet tahmini yapıldı ve %90 kız dendi. 16.haftada ki doktor kontrolümüzde %99 kız dedi doktorumuz ama biz hala kesin kız denmedi diye heves etmedik. Detaylı ultrasonumuz da, yani 22+6 günlükken kesin olarak kızımız olacağını öğrendik Rabbim nasip ederse🙆🏻♀️ Şimdi 24 haftalığız, bakalım daha ne ilkler, ne tetkikler yaşayacağız. Tüm anneler, bebeklerini sağ salim, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah🌼 Bebek sahibi olmayı bekleyen, geleceğin güzel anneleri de bir an önce Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah🤍