Betulmtn Melihakaya ben ekimde kullanmıştım. Kimyasal gebelik oldu. Şimdi tekrar içiyorum. Bugün 3.gunum
Aykem Melihakaya cnm benım ikisini yaptım hamile kalamadım inşallah sen öyle olmazsın güzel haberlerini duyarız
Busramusti Melihakaya klomen kullandim ama o ay çatlatma iğnesi olmadım yumurtam çatlamışti zaten 2 ay etkisi sürüyomus 2. Ayda iğne yapmadı doktorum 3. Ayında iğne vuralım bu ay dedi şuan 32. Haftalik hamileyim inşallah sizinde tutar
Gamzeakd Melihakaya sadece klomenle hamile kaldım canım ilk ayda . Ama herhangi bir rahatsızlığım yoktu sebepsiz infertiliteydi . Çatlatma iğnesine doktorum gerek duymadı 🌺
Gamzeakd Anladım canım . Normal olmamasının sebebi ne canım pko falan mı ? Beni de 9 gün çağırmıştı artı bana bi ilaç daha vardı bebek tutunsun diye d ile başlayan adını hatırlayamıyorum onu kallandım 10 gün canım .
Gamzeakd Melihakaya inşallah olur o zaman kuzum ama sen olmayacak gibi düşün bekleme bazen psikolojikte olmuyo insan da çünkü 🙈 benim ilk çocouğun hemen oldu. 2. İçin 2 bıçuk sne bekledik olmadı nasip işte 🥰rabbim sağlıkla kucağına evlat versin inşallah 🌺
Melihakaya Gamzeakd inşallah canım çok istiyorum haklısın düşünmemek lazım rabbim evladını sana bağışlasın 🌸
Gamzeakd @Melihakaya ben umudumu kesmiştim hadi onuda deniyim dedim . Klomen kullandım ama tek yumurta oluştu dedim olamayacak yani . Kabullendim . Başka çocuğum olmayacak sebepsiz olmasıda sıkıntı çözümü yok . Sonra o ay şok oldum . Doktoru sinir ettim emin misiniz diye diye 😂 psikolojikman kendimizi biraz hazırlamamız lazım bence streste en büyük düşman .. rabbim isteyen herkese nasip etsin …