eslemeslem Merhaba anneler ikili tarama sonucu normalde en geç 2 hafta içinde çıkar diye biliyorum ben test vereli 3 hafta oldu hala sonucum yok acaba kanlarımı mı kaybettiler yoksa başka bir sorun mu vardır ? benim gibi çok geç sonuçları çıkan var mı
Htcyalmanci eslemeslem benim bir hafta içinde çıkmıştı bence tahlili kaybetmişler yoksa o kadar sürmüyor devlette mi yaptırdın özelde mi ben özelde yaptırmıştım
Sevi36610 eslemeslem sistem de görünmüyor gidip laboratuvara sorun bende ordan aldım sonucu.doktorum biz o sonuçları göremiyoruz gelip Alman gerekiyor demişti bir hafta içinde çıktı.
Htcyalmanci eslemeslem hımmm tekrar yaptır istersen 11-14 haftalar arasında yapıldığı için vakit geçirme fazla
EdaM2358 eslemeslem benim Sivas’ta 1 hafta sonra gittiğimde çıkmıştı bi sorun o kadar sürmemesi lazım ☺️
AsenaEmre eslemeslem Anladım hakkınızda hayırlısı olsun numune hastanesi Gökçen ege hanım çok iyi ilgili ilcede kaybetmeleri de çok abes yani ama sonuçlar iki haftada çıkıyor Muş genel olarak
oglum0603 eslemeslem bende devlette 2li tarama yaptıracağım biseyi merak ediyorum. Haftaya randevu aldım 12 haftalık olacağım gider gitmez 2li tarama yapar mi yoksa önceden günmü vermesi gerekiyor ? Sizin nasıl oldu