momkubra Merhaba güzel anneler, 16.haftadayım ama hiç kilo almadım hala hamile kaldığım kilodayım.Çokta yiyorum ama normaldede kilo alamıyordum.Bu durumu yaşayan var mı?Sağlıklı bir şekilde kilo almak için neler yapmalıyım?
justwaiting momkubra bu haftalarınızda kilo almamanız en iyisi zaten daha küçük bebeğiniz, genelde 20.haftadan sonra kilo alımı başlar.
Ayd_han momkubra merhaba bende 26 haftalığım neredeyse ve 1.5 kilo aldım sadece bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa ne kadar az alırsan o kadar iyi şanslı gruptasın bence hiç takma 🙂
annepanda momkubra bebeğinizin gelisimi guzelse siz kilo almayin ne guzel.. zaten coğu doktor 20.haftaya kadar kilo almayin diyor. Kilo alinca bebek iyi olur anlamina gelmez. Ben kilo almamak icin diyetisyenle devam ediyorum 20.haftaya kadar 2 kilo aldim. Suan hamile kaldiğim kilodan 1 kilo fazlayim once kilo versim sonra vediklerimi aldim..
Senayyalcin momkubra Zaten o haftalar da kilo alınmaz niye almaya çalışıyorsunuz durduk yere bebek büyüdükçe kilo alınır