Ahsennurrrr Bireylulmasali vala kuzum blmiom ki ilkindede doğuma kadar 6 kilo almıştım 4 kilo oğluşum doğdu 😂
Ayse03 Ates2020 bende aynı sizin gibi oldum. İlk 5 ay hiç kilo almadım son 2 ayda 10 kilo aldım . 31. Haftamız bitiyor son 2 haftadır 500 gr almışım umarım bebişlerimiz alır tüm kiloları 🥰
ironbaby Bireylulmasali ben de 22+4 5,5 -6 kilo aldım. Düşük tehditinden dolayı 1,5ay yattım onun dışında bu kadar kilo almama sebep olacak bir yeme alışkanlığım da yoktu🙄 önceden aynı beslenme ile kilom sabit kalırken şimdi alıyorum sürekli
ironbaby Bireylulmasali eyvah eyvah 🤦🏻♀️ Göbeğim dışında belim ve bacağımdaki kalınlaşmayı da bariz hissediyorum. Takmayayım diyorum ama moralim çok bozuluyor 🙄
Gull_94 Bireylulmasali enterasn olan odem olmuyo vucudumda benım 😂odem der gecerdm ama hepsı kılo 😂artk yıne 80 ı asıp gıderm doguma herlde
Kadze Bireylulmasali çok iyisinz yahuu ben daha bismillah 11.haftada 3kilo aldım😂😂 ilkinde toplam 15kilo almıştım bunu 30la kapatmazsam iyi
Kadze Bireylulmasali çok iyisinz yahuu ben daha bismillah 11.haftada 3kilo aldım😂😂 ilkinde toplam 15kilo almıştım bunu 30la kapatmazsam iyi