Bireylulmasali 23+5 haftalık hamileyim an itibariyle 6 kg almış bulunuyorum dikkat etmeme rağmen 🤭sizler kaç kilo aldınız Kızlar ☺️
Busra030409 Nurcaa kaç kiloyla hamile kaldınız 😅 ben pek takmıyorum kiloyu normal hayatımda 55 i bile görmedim 😂
Kuzey61 Bireylulmasali hahah hızlı gidiyoruz canım ilkinde 15 kilo alıp 5 ay sonra eski kilomun altına inmiştim umarım yine öyle olur ki olacağına da inanıyorum yeter ki emzirme döneminde kimsenin sözüne bakıp gereğinden fazla yemeyelim. rejim Demiyorum bak gereğinden fazla yemezsen verirsin düzenli emzirme çok güzel kalori harcatıyor. Sağlıkla gelsinler yeter 🙏
Senayyalcin irorkay İlk üç ay kilo alımı olmuyor en azından bebek sana kilo aldıramaz çünkü küçücük benim ilk üç ay hiç kilo alımım olmadı çok şükür
Ates2020 irorkay ilk 3 ay hiç almadım da vermedim de sonrasında birden kilo aldım. Şimdilik 31 haftalık 10 kilo da kaldım sanki yavaşladı iki hafta öncesine kadar inşallah bebek alır ben almam daha fazla
Doruktoprak 36+3 20 kilocuk 😂😂 53le kaldım ama ilk aydan 3 kilo aldım sürekli kusmama rağmen çözemedim azda yesem alıyorum sigara içiyordum onu bıraktım biraz oda etkiledi sanırım doğum yapınca veririz inşallah ☺️
Damlayagmur Bireylulmasali bende 9 haftalık oldum 2 kilo almışım 52 ile hamile kaldım ama böyle devam ederse davul gibi olucam 😅 yemek yedikten yarim saat sonra tekrar yemek istiyorum yesem midem bulanıyor yemesem yine bulanıyor canim bisey isteniyor ama ayni zamanda istiyor cok değişik bisey ya 😅