Yenigelin234 Kızlar adet olmam gereken gün beta için kan verdim 17 çıktı iki günde bir kan veriyorum artış var ama böyle olması sizce normalmi
haziranin25i Yenigelin234 kuzum herkesin kan değeri farklıdır. Kan değeri kıyaslaması yapılması önerilmez. Belki geç dollenmeden kaynaklı değerin az gözüküyordur. Senin için önemli olan beta hcg değerinin 2 günde 1 minimum yüzde 60 artması gerekiyor 🤗 sağlıklı haftalar dilerim
Kmndas Yenigelin234 canım geç döllenme olmuştur korkma artışın güzel sonuçta 2 katına çıkıyor 2000 civarında olduğu zaman git kadın doğuma keseyi görürsün inşallah
Yenigelin234 Deryayurt cuma verdim 17 pazartesi 114 Çarşamba 261 bugünde verdim o da daha belli degil
Purpura26 Yenigelin234 Artış gayet güzel canım ben de 17 ile öğrendim. 17 53 185 gördüm daha vermedim. 10 gün sonraya da kadın doğuma randevu aldım
Deryayurt Yenigelin234 değerlerin gayet güzel canım maşallah bende ilk 26 degerle baslamıstım en son 590 olunca bidaha vermedim 590dan bir hfta sonda keseyi gördüm
Piremses0 Yenigelin234 kuzum adet günü 5 bile çıkan var sağlıklı maşallah önemli olan 2 günde bir 2 kat artış ☺️
Kmndas Yenigelin234 artışın güzel canı zaten en a z %60 olması lazım senin 2 kat artmış salı dan sonra doktora gidersen kese gözükür
FatosEngin Yenigelin234 normal yeni hamile kalmış olabilirsin ev döllenme olmuş olabilir zaten 2 günde bir test takibi yapiyolar böyle durumlarda