Suzii-90 Deryabsrn insallah gecer canim bol bol dua et sen bebeğine perinatolog 32.haftaya kadar geciyor dedi genelde fetal dna testini de önermek zorunda perinatologlar dedi benim doktorum sorumluluk kabul etmemek için yani canim insallah sağlıkla aliriz kucağımıza
Deryabsrn shrbn25- bende o kadar üzüldüm ki bugun bin pişmandım yani gittigime bugun kötü oldum cok kendi doktoruma pazartesi gidecegim inşallah düzelir bebeklerimiz saglıkla gelir kucagımıza alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Birsen25 Benim doktorum çok önemsemedi genellikle erkek bebeklerde görülebiliyor dedi doğumdan sonra %90 düzeliyor dedi
Gizemlimmio Deryabsrn Bizde de var aynı sorun ama doktorumuz önemli değil erkek bebeklerde görünüyor sonrasında düzelir dedi. Çok şükür başka bir sıkıntımız yok çünkü.
Aaaysegulll shrbn25- Haklısınız ya pskolojı bozmaktan baska bise değil bende iki haftadır kafayı yıcektim arastırmaktan.
shrbn25- Aaaysegulll benn gitmeme kararı aldım vala doguma yakın gidecm patladım kac gundur aglamaktan😔
Tuuanammm Bana da sag bobregını goremedım dedı . Baska organın arkasında kalmış sonradan gelısebılır falan dedı. 25. Haftada tekrar kontrole cagırdı bende cok korkuyorum
Aaaysegulll shrbn25- Ne gelirse Allahtan.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun