Bsra3456 Kizlar bu haftalarda olanlar sizin bebek hareketleri nasıl hergün aynı mi yoksa bazen azaldigi oluyor mu.hareketlri sayıyor musunuz.
Masalmom Bsra3456 saymıyorum ama gün içinde sürekli hareket halinde olduğum için cok nadir oynuyor ama gece yattığım da bir süre oynuyor
Mucizeeemmmmmm Bsra3456 34 haftalığım ben benimde hibebekte hareketlerinde azalma var ama ben takmıyorım pek büyüyor Yeri daralıyor sonuçta bide benimki kanala girmiş kafası
Bsra3456 Masalmom sağol canım cevabin için ben çok takıyorum galiba hareket etti mi etmedi mi ne kadar etti gibi
Bsra3456 Benim mesela bugün az hareket etti sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama bilemiyorum ilk gebelik olduğu için
Busukermit Bende 32 deyim Bi gün cok cok az hareketleri Bi gün sabahtan akşama kadar güm pat çat tekmeler havada uçuşuyor hiç anlamıyorum neye göre degişiyo bu bebelerin hareketleri 😃😃
Bsra3456 Busukermit ewet benimde öyle mesela bir gün çok birgün çok az bugün çok az hissediyorum mesela oda aşağıda hissediyorum bende bişey olur diye korkuyorum çok kafama takip üzülüyorum sonra
Masalmom Bsra3456 rica ederim kuzum ilk gebeliğinse şayet cok normal benim ikinci gebeliğim valla Allah affetsin evdeki cadının peaine kosturmaktan bazen sabiyi unutuyorum 🤭😄
Busukermit Bsra3456 canim az cok hareketi varsa sorun yokturdiye düşünüyorum napalim gözümüzle göremeyince tedirgin oluyoruz tabi
Acer Bsra3456 Bsra3456 canım bende 33 haftalık hamileyim iki üç gün çok fazla hareketli bir iki gün daha az hareketli oluyor bende merak ediyorum korkuyorum acaba birşey mi oldu diye Allah’ım esirgesin hepsini.
Bagiye Bsra3456 gün içinde çok hareketli mesela kahvaltı ederken yada yemek yerken genelde uyanık oluyor ben yedikçe içerde takla atıyor sanki ama bu son günlerde. Kaşık yutmuş gibi hani mideme birşey oturmuş gibi hissediyorum. Hani ayva yerken bi yutarken takılır ya biyere hemen su içince iner aşağıya sürekli o his var sürekli sjlu çorba tüketiyorum ekmeksiz ama sanırım bebek büyüdükçe bu şikayet git gide artacak. Şuan yazarken bile çok kez yutkundum sanki ayva takılmış gibi aşsaya insin die . Midem inanılmaz rahatsız ve çok mide bulantısı ekşimesi. İnşallah kızım tez zamanda gelir şuan tam 35 haftalığız bizde 🙏
ssuleeyuce Bsra3456 bazen azaliyor benim genelde asiri hareket eder can yakici olur ama bugun mesela eskiyw gore az kimildadi.
momteacher Kızlar gün içinde farklı zamanlarda 10kez hareket hissediyorsanız sıkkntı yoktur inşallah, benim doktorum böle sölüyor her kontrolde, bizde 34+3 olduk bugün