Busra9290 36+4 teyım ara ara baş dönmesi,sol koluma uyusma,nefes alamama bayılma hissi geliyor.Sızede oluyor mu?Neden olabılır?
Doruktoprak Busra9290 canım bende 36+3 teyim panik atağın var mı acaba.. Ben dediklerini yaşıyorum ama benim panik atak rahatsızlığım var.. Kardiyolojiyede çok sık giderdim hamilelikte ritim bozukluğu çıktı şimdi ilaç kullanıyorum 50 mg belock istersen bi kardiyolojiye görün..
Ysmnaltnkya Ben 33+5 deyim bana da aynı şikayetler oluyor tansiyonuna falan baktın mı hiç ? Ben öyle olduğum zaman tansıyonum yüksek çıkıyor birde nabzım yüksek atıyor
Ysmnaltnkya Doruktoprak bende öyleyim panık atagım ve rıtım bozukluğum var hamıle olmadan önce 100 110 atardı nabzım hıc etkılemezdı benı şimdi hamileyim o nabız yukseklıgı etkılıyor beni baş ağrısı çok yapıyor
Doruktoprak Ysmnaltnkya sen ilaç kullanıyomusun benim ritim bozukluğu yoktu hamilelikte gelişen bir durum oldu rahatsız edici ni durum.. Benimki nabız yükseklinden ziyade erken atımlarım varmış dr öyle dedi oda resmen ter bastırıyo ilaç kullanmadan önce resmen saatler sürüyodu
Ysmnaltnkya Doruktoprak ilaç kullanmıyorum yıllar önce kullanmıstm sonra bıraktım panık atakla biraz kendı kendıme savastm kendimi ılaca çok vermedım