Yenigelin234 Kizlar sağlık ocagina cuma beta için kan verip internetten akşamına öğrenen var mı yoksa pazartesiye mi kalıyor iki gün önce yaptırdım akşam yedide sisteme dusmustu
Minnosunannesiii Yenigelin234 sabahtan verince kanı çıkıyor nette ama onun sayfası başka e manıza düğmüyor
merveklyc Yenigelin234 Ben sabah yaptırdım öğlen 3 de çıkmıştı barkod numarası vermişti hemşire onla bakmıştım
mercimeginanne Yenigelin234 bnm birinde gece saat 2 de düşmüştü. O günkü kişi sayısına bağlı geç kalabiliyor galiba
Tatahrun Yenigelin234 Google’dan yaz canim tahlil sonuç öğrenme diye barkod numaranı yazınca hemen çıkıyor
Ezgiii-2018 Bende sabah 9da vermiştim cuma günü. Pazartesi doktora gidince öğrenebildim. Haftasonu sürekli e nabıza baktım ama yoktu yani çok pişman oldum cuma günü verilmezmiş. Ha bide doktor beta hcg hariç bütün değerlerime bakmış 😀🤦♀️
mercimeginanne Yenigelin234 beeeen sabah 9 gibi verdim erkenden 4 te çıktı internette 🙈 ama kendi internet sitesiydi sağlık ocağının
Yaseminokan Yenigelin234 canm İltelis sitesine girip baktın mı ben kan testimi verdiğimde 3 saat sonra bu siteye tc no ve barkod numaramla girdim herşey göründü