77Ozge77 Ecemp1610 Ben kullandım daha geçenlerde benimde kanamam olmuştu 5. haftada mecburen kullandım bi sıkıntı olmadı
Ecemp1610 77Ozge77 ertesi gün bi belirtisi oluyor mu peki mesela iltihabı söktürmek yoğun şekilde akıtıp bitmesi gibi vs yoksa anlamadan bitiyor mu
mucizem09_ Ecemp1610 azsa gecer zaten kadinda illa enfeksiyon cikiyor cunku enfeksiyon kspmamiz cok kolay
77Ozge77 Ecemp1610 Onu gece iç tuvaletini sabaha kadar yapma sabah ben rahatlaıdm yanma kalmamıştı ana öyle bi şeyler akmadı
Ecemp1610 Busra3509 yapabiliyormuş evet benimde kanamam oldu bebekte falan sıkıntı yok ama idrarla birlikte kan boşaldı 5 buçuk haftalıkken bir çok kişide de olmuş
Busra3509 Ecemp1610 Ben 18 haftalık hamileyim Tuvaletimi yaptım hiç kan falan görmedim daha sonra sildim sildikten sonra kan geldi o kadar çok Korktun mu ki acaba dedim enfeksiyondan mı kan geldi
Mervee8 Busra3509 Benim baya var enfekyn aynı şekil rahim ağzında görünmüyo bişey kanama alanımda yok büyük ihtimalle enfeksyndan kaynaklanıyo kanama