Ecemp1610 Merhabalar 8+3 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var doktor üromisin verdi tel kullanımlık saşe kullanan var mı acaba 5. Haftada kanamam oldu hala her şey korkutuyor doktoruma güveniyorum ama yaşayanlardan duymam gerek sanırım 🥺
Mervee8 Ecemp1610 Malesef bendede var enfeksynla beraber kanamalarımda oldu 12.haftadayım yine arar ara oluyo kanama mutlaka bitirmeye çalışın ben antibiyotik dahi kullandım saşeyle geçmedi antibiyotiklede bitmedi enfeksynla başım belada 😔
Kediannesi123 Ecemp1610 enfeksiyon erken doğum ve düşüğe sebep olduğu için mutlaka tedavi edilmesi gerekiyormuş bende sizin haftada kullandım antibiyotik ile birlikte kullanmıştım hemde zararı olmadığını söylüyor bütün doktorlar
Minnosunannesiii Ecemp1610 bana hiç bi ilacın faydası yok sadece su içince yanmam kesiliyor bol bol su içiceZ başka da geçmiyor valla
Minnaki_beklerken Ecemp1610 ben kullandim canim 32 haftalik filandim galiba. Hic bir yan etkisi olmadi. Yalniz eczaci esimi uyarmisti bunu icince 3-4 saat lavaboya cikmasin o sekilde etkisi olur ancak diye. Gecmis olsun
Mervee8 Ecemp1610 Diyorum ya 10 gün antibiyotik kullandım yinede geçmedi nasıl olucak bilemiyorum 😔 idrarda yanma felan oluyo çok zor yani
Mervee8 Kediannesi123 Başka naptınız enfeksyn içim evet riskli bende kanama alanı yokken kanamam geliyo büyük ihtimallede enfeksyndan
Ecemp1610 Kediannesi123 hemen kullanayım o zaman enfeksiyon yüzünden bebişin kalbi falan durursa diye ödüm kopuyor 😞
Busra3509 Mervee8 18 haftalık hamileyim Ben de iki gün önce kanama oldu 2 gün sonra tekrar oldu ebekte Herhangi bir problem yok rahim ağzı kapalı ama bu Kan nereden geldi bilmiyorum İdrar yolu enfeksiyonum var acaba enfeksiyon kan mı yapıyor sizin de mi böyle
Kediannesi123 Ecemp1610 Allah korusun ay öyle düşünme kullan ilacı bir şey olmaz Allah ın izniyle bende senin gibiyim valla her an korku her hafta doktordayım yine tatmin olmuyorum 😅
Ecemp1610 Minnosunannesiii yanma yok da sarı akıntı fazla bende su içmekten bi hal oldum 5 dk da bir WC ama geçsinde yapcaz hepsini mecbur 👍🏻
Zahire38 Kızlar bendede var enfeksiyon antibiotik ve fitil kullanıyorum 3 gündür alt tarafımda bi ıslaklık hissediyorum normalmi muayenede baktı bebegin suyu değil dedi ama yinede korkuor insan
Minnosunannesiii Ecemp1610 şükret ki yanma yok yatalak gibi oluyorsun ne kalkabiliyorsun ne oturtabiliyorsun rabbim düşmanıma vermesin
Mervee8 Zahire38 İnanın bende çok korkuyorum enfeksyndan her hafta kanama yaşıyorum umarım sağlıkla alırız kucağımıza rabbim yardımcımız olsun 🌼
Busra3509 Ecemp1610 daha gece ictim enfeksiyon var bendede. Kanama bile geliuor enfeksiyon yuzunden. Tek kullanımlık doz yetmiyor sanirim bana 🤔 hala karnım ve Kasıklarm agrıor sürekli wc gidiorm.
Ecemp1610 Kediannesi123 valla evhamdan bayılcam yakında ama elimde değil ağrım olsa neden ağrım var kesilse neden bir şeyim yok şimdi vs. vs. 😂