Oznurunkoftesi Biraz alakasız olacak ancak grip ya da nezle değil de ciddi bir 20lik diş ağrısı yaşadım, hatta hala da yaşıyorum ama bu son iki gündür oldukça hafifledi, üç gün önce tam 30 saat boyunca yemek yiyemedim, su içemedim sadece ağladım, uyuyamadım… Korkunçtu. Çok uzatmayayım, doktorlar Parol ve Minoset dışında bir ilaç kullanmamızı istemiyorlar ağrılar için ancak, yarar ve zarar durumuna bakıldığında eğer başka bir ilaç kullanman (örneğin ben dişim apse yaptığı için antibiyotik kullanmaya başlamak zorunda kaldım) gerekiyorsa en zararsız olanı öneriyorlar. Böyle bir durumda doktorlarımız ilaç önerdiklerinde, kendimizi mental olarak rahatlatmamız, paranoya yapmamamız ve ilacı kullanıp maksimum miktarda yatay pozisyonda dinlenmemiz en iyisi. Kısacası kendi kafamıza göre iş yapmadan ve rahatsızlığımız ilerlemeden doktora danışmamız ve tedaviye uygun şekilde başlamak önemli. Aksi takdirde yaşadığımız acı ve ağrıların stresi bize ve bebeğimize, ilaçların kimsayal etkisine oranla daha fazla zarar verebilir. Umarım hızlıca iyileşirsiniz 🙂 Moraliniz yüksek olsun