PurpleTail magnolia_ rutin tahliller evet, ben de özele gidiyorum ama tahlilleri saglık ocagında ya da devlette yaptırabiliyorsak orada yaptıracağım. Yaptırabiliyoruz heralde di mi ☺️
Bestosko PurpleTail sağlık ocağında belli bi kısmını yapıyorlarmış sanırım ama devlet hastanesinde bütün testleri yapıyorlar. 7 tüp kan verdim geçen hafta 🙈
Busubusra Ben çok korkuyorum ya. Bugün tam 5+0. Dün beta 465 idi. Yarın tekrar ölçeceğiz ama yükselmeyecek diye ödüm kopuyor. Hiç hamilelik belirtim de yok. Mide bulantısı vs. 😔 Allah hepimize yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
EsmaVera maviyasemin çok teşekkür ederim bugün şehir hastanesinde ali soydar a gittim o da iyiyidi bakalım neler olacak keseyi gördü ama ben de hastaneden eve geldiğimde kahverengi lekeler olmaya başladı bir rahatlayamadım ya:(
Smanrsmsk61 EsmaVera içinde birikmiş ve regli ile atamadığın kan birikintisi aynısı bana oldu ilk ayımda şuan 9 haftalık sorunum yok çok şükür bebekle ilgili bi durum değil korkmanı gerektirecek bi durum değil yani
Hne EsmaVera ay inşallah güzel haberler olur, benimde sat 18 Aralık bende 20 sinde doktora gideceğim ilk defa 👼🏻
EsmaVera Hne canım ben dayanamadım bugün gittim keseyi gördü doktor tekrar kan verdim bakalım öğleden sonra yine görüşeceğiz
PurpleTail Bestosko anladım. Peki devlet hastanesinde Süreç nasıl işliyor yani herhangi bir doktordan randevu almamıza gerek var mı yoksa tahliller için direk gidebiliyor muyuz nereye başvuruyoruz? Ay çok soru sordum☺️
magnolia_ Bestosko neyseki ablam hemşire o alıyor kanımı kan vere vere bir hal oldum ikinci düşük diye iki günde bir beta veriyorum şimdi haftada bire düştü Allahtan damarlar geniş 😂
Karamm21_ Smanrsmsk61 ne kadar sürdü sizin benımde 1 haftadır bazen yoğun sekılde bazen leke seklınde kahverengi bıseyler gelıyor
Smanrsmsk61 Karamm21_ bana Progestan diye bi ilaç verdi doktorum kullandım ertesi gün kesilmişti zaten yoğun geliyorsa bi doktoruna danış derim ben canım riske girmesin
Ekizkuyu KubraNur52 adetten 10 gün önce verdim beta 15 çıktı 2 gün sonra verdim 50 çıktı sonra bir hafta bekledik vermedik adetim geçtikten 3 gün sonraya denk geliyordu zaten verdim 150 çıktı öyle canım işte
magnolia_ Dmlsnr duyulması zor cnm ben bekle derim bir iki hafta daha ama tabiji senin bileceğin birşey
Eminetan Kızlar birşey sorucam büyük abdestinizi yaparken kahverengi bir leke gelmesi normalmi yaşayan varmı yada doktora soran
Smanrsmsk61 Ebru_tk esrabia vajinal ultrason bebeğin daha net görülebilmesi için kalp atışının daha net alınabilmesi için kullanılıyor bebeğe yaklaştırılmıyor ve herhangi bi zararı olmayan alet halk ağzında duyduğunuz şeylere inanmayın düşüğe sebep oluyo gibisinden söylüyorlar ama hiç alakası yok