PurpleTail Edali87 benim ilk belirtim göğüs ağrısıydı adet öncesi gibi değildi ama üzerine yatamıyordum aşırı hassaslaşmışlardı.Sonuç olarak adetime iki gün kala dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı:) umarım sizin de öyle olur.
PurpleTail Aslihan9494 tahlil istedi mi doktorunuz? magnolia_ 1.5 2lt yeterlidir nasıl içtiniz o kadar su? ben wcden çıkamazdım yerinizde olsam☺️
magnolia_ PurpleTail yok istedi cnm ama ben bebeği gördük diye o heyecanla tahlilleri almadan koşa koşa eve gelmişim mailede atamıyorlar imza atmama lazım mailim kayıtlı değilmiş özel hastane diye dedim verin siz tahlilleri ablam sağlık ocağında ben ona yaptırtayıp yaptırabildiğimi heycanla unuttum işte 😂 Eşim alcak işallah yaptırcam ama bişey olduğunu düşünmüyorum ben ilk hamileliğimdede böyleydim ne şeker çıktı ne başka bişey ve bebeğimde oldukça kiloluydu hamilelikler bende hararet yapıyor 😂
magnolia_ PurpleTail çıkamadım zaten 😂 ama elimde olan biley değildi bende nasılsa su sağlıklı diye önemsemedim çünkü diper gebeliğimdede bole olmuştu doktorla hiç konuşmamış olmalıyımki beni uyarmamış oysaki su kimyasal olduğu için fazlası zehirlenme yapıyormuş
Gunes30 Alyasibel bende 7 haftalıkım aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum üstüne midede ağrıda peki iyi gelecek bişey yapıyormusumuz
KubraNur52 Salihakaya evet canım ilk. Adet sancılarım ilk 2 gün çok olurdu bazende hiç olmazdı umarım herşey yolundadır
KubraNur52 asly9 canım ne güzel yazmışsın😔 ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bana normal hamilelik olmayabilir dış gebelik şüphesi olabilir dediler ve beni çok korkuttular o yüzden sevinemedim bile
KubraNur52 Esma_zrl büyük ihtimalle erken döllenme oldu. Çünkü benim kanda çıktığında adetme daha 1 hafta vardı ertesi gün idrarda bile çıktı . Sende sonucunu paylaş canım umarım herşey yolundadır 🙏
KubraNur52 ceylanadem inşallah canım🙏 Bende kese için Perşembe günü muayeneye gidicem bi andan heycanlıyım bi yandan korkuyorum. Ağrılarım eskiye nazaran azaldı geceleri rahat uyuyabiliyorum çok şükür. Ama uyanır uyanmaz karnım şiişmiişte patlıcak gbi oluyor sancı da var orda baskın şekilde kendini hssettiriyor. adet olunca şişkinlik hissederya insan o şekilde. İnşallah herşey normaldir 🙏😔
KubraNur52 Nefesim55 ovülasyon testine devam et bence. Bazen bi ay yumurtlama olmazmış bu her kadın için geçerli. hiç yumurta olmuyor anlamında değil. Oluyor ama olgunlaşması gereken boyuta kadar olgunlaşamıyor anlamında. Tabi bu üst üste olursa doktora gidilmeli. Ovülasyon testiyle 5. 10. hamile kalan var 3 kere yaptım olmadı die pes etme. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🙏
nisaerdem KubraNur52 Benimde oyle olmustu 1 hafta sonra geciyor onlar kafana takma disgebelik filan yoktur betahcg normal yükseliyorsa
KubraNur52 nisaerdem yükselişe normal diyorlar. 2 günde bir şu şekilde 84,292,1120,2997,7520 Perşembe günü muayenem var. Sen kaç haftalıksın kesen göründü mü ?
Makbule_ Gebemiyim bilmiyorum gece adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıdı sabahda öyle şimdi biraz geçti 3 günlük gecikme var sizlerde de oluyor muydu adet ağrıları 🙂
[silindi] Edali87 bence kişiden kişiye göre değişir benim koyulaşmadı göğüslerim de adet olacağım zaman nasıl olduysa öyle olmuştu.Erken gebelik testi yapabilirsiniz adetten 4-5 gün önce ama çıkmazsa da moralinizi bozmayın benim adet geciktikten 1 gün sonra çıkmadı testte(erken gebelik testi)adet gecikmesinden 6 gün sonra öğrendim
Edali87 [silindi] tesekkur ederim peki test için ne kadar beklememi önerirsiniz regl 1 hafta geçsin sonra mi mesela