Royem62 Jelibonlubonibon aynı şikayetler bende de var canım bende 29unda olmam lazım adet sabırla 10 gün daha bekliycem
Royem62 Jelibonlubonibon inan bnde çok heyecanlıyım bugün dayanamayıp norml test yaptım ama negatif çıktı ben baya erken yaptım ama o yzden belli olmaz diye düşünüyorum bu kdar belirti olması beni umutlandırdı 10 gün daha bekliycem mecbur
Jelibonlubonibon Royem62 erken gebelik testi diye birşey varmış. Adet tarihinden 4-5 gün önce yapabiliyormusuz. 10 gün uzun , süreyi kısaltmak için güzel bir test bence . Deniycem siz de bı eczaneye sorun isterseniz
Jelibonlubonibon Royem62 inşallah günü gelince güzel sonuçlar alırsınız 🙏 teşekkür ederim yazdığıniz için. 💕 Hadi bakalım beklemeye devam ☺️
Gozde9120 Jelibonlubonibon ben denemiştim prodoctor aldım ama negatif çıktı ya test hatalıyfi yada ve gec hamile kaldım en iyileri 5 liralık olanlar ama.tabi sabır gerektiriyor
Esma_zrl Bsraka111 merhaba cnm beta hcg kaç çıkmıştı ikiz olduğu için benim 4+4 5600 çıktı acaba ikiz mi diyorum bide ailede var mı
Buketturan nuzunismail bugün doktordaydım ben hiç sormadan lekelenmeler vs çok normal demişti belki içiniz rahatlar 😊
EsmaVera Kızlar bugün kan vereceğimi söylemiştim Sat 17aralık 15.01.2020 betahcg 526 18.01.2020 betahcg 2545 çıktı 4+5 im sanırım:) bilmiyorum ne durumdayım 20sinde doktor yüzü göreceğim ilk kez..Bakalım neler olacak.
Hne EsmaVera ay inşallah güzel haberler olur, benimde sat 18 Aralık bende 20 sinde doktora gideceğim ilk defa 👼🏻
[silindi] Nefesim55 preesed veya prefert jel kullandınız mı? Benim biraz ağrılı oluyordu ilişkim araştırırken gördüm hem kayganlaştırıcı hem de hamile kalmaya yardımcı bi jelmiş. Kullandığım ay hamile kaldım tesadüf mü jelin etkisi mi bilemem isterseniz bi araştırın☺️