Ilknurr12 Benim adetimden 3gun gecti ama idrar testim tek cizgi gosteriyor normalde bu kadar gecikmem hic olmamiwdi sizce hamilemiyim? Bu hal ile karwilawan oldu mu?
Ebru_tk Ilknurr12 ben bu durumla karşılaştığımda doktora gittim süt hormonun yükselmiş o yüzden olmamışsın dedi ilaç verdi. Ama ben o ilacı kullanmadan endokronolojiye gittim haşimato teşhisi koydu ve süt hormonunun yükselmesinin sebebi de bu kadın doğum dr verdiği ilacı kullanma dedi. Kendisi bi ilaç verdi. Onu düzenli kullandım. Her şey yolunda
Glbskr Ilknurr12 benim de geçen ay siizn gibi ilk defa gecikmem olmuştu normalde öne kayardı ama gecikmezdi dalar hamile değildim bu ay hamileyim Allah’ın izni ile halk arasında gecikme başladığında rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diyorlar bende buna katılıyorum bazı (koca karı) İnançları bana doğru geliyor inşallah hamilesindir değilsen de hamile kalman yakındır bence bebek arıyor vücut diyorlar böyle zamanlar için
KubraNur52 Nevriye Trombositler vücudunuzun kanamayı durdurmak için pıhtı oluşumuna yardımcı olan küçük renksiz kan hücreleridir. Kan damarlarınızdan biri hasar görürse, trombositler hasar yerine koşar ve hasarı onarmak için bir tıkaç veya pıhtı oluştururlar. kanda PLT değeriyle ölçülüyormuş. Inr ise pıhtının ne kadar sürede oluştuğunu hesaplayan testmiş . İkisi birbiriyle bağlantılı anlayacağın. İKisinede kandan bakıyorlar canım devlet hastanesinde yaptırabilirsin özele o kadar para verme boşuna.
Nevriye KubraNur52 aynen kuzum teşekkür ederim o zaman o kadar para vermeme gerek yok devlete gidip bunu yaptırabilirim çünkü hemen hemen ikiside aynı şey 🌼🙏 Bu arada benim 1 haftadır kahverengi lekelenmem var cuma günü doktora gittim keseyi gördü herhangi bir sıkıntı yok dedi de başına gelen var mı?
ikincimucizemmmm Dilekcakiroglu merhaba aynıyız benimde 15 Aralık son adet acaba kese görebildinizmi doktora Gittinizmi ben daha gitmedimde
Dilekcakiroglu ikincimucizemmmm merhaba hayırlı olsun öncelikle. Henüz kese görmeye gitmedim biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Betahcgm 12 Ocak’ta 3100 çıkmıştı. Sağlık ocağındaki doktorum 6 veya 7. Haftada doktora gidebileceğimi söyledi.
sm21 ikincimucizemmmm benim de son adetim 15 Aralık, bugün doktora gittim, çok küçük henüz kese görünmez dedi, sadece rutin kontrol yaptı, rahim kalınlaşmasına falan baktı. Beta için kan verdim, çıkan değere göre tekrar çağıracak.
begum-dundar ikincimucizemmmm Merhaba canım benimde en son 12 Aralık geçen hafta Perşembe test yaptım ikinci çizgim silik çıktı kan testi yaptırdım 1.5 haftalık olduğunu söylediler benimde ilk gebeliğim henüz kontrole gitmedim
Zehrayrr Hylmyl canım ben de de henüz başlamadı sadece başım çok dönüyor birde belim ağrıyor arada bir 😌 daha çok minnak lar herhalde ondan
Klcygmr Merhaba kızlar 4+6 oldum şuan acaba yüz üstü yatmak bebege zarar verirmi bu konuda bilgisi olan var mı?
Aysbrk Klcygmr Hayır canım karnın hafif çıkana kadar bir sorun olmaz. Ki zaten vucudun onu sana belli eder çevirir seni rahatsız olursa rahim kısmın. Hatta öyleki biraz daha ilerde sırt üstü yattığında nefes alamadığını hissettiğin için sağ veya sola çevirecek vucudun seni otomatik. 😊
sclzn Sulee00 benimki ilkim düşüktü her agrım sancımda tedirgin oluyorum aklımdan cıkmıyor cok korkuyorum 😭 bugun randevum var günler gecmedi şimdi saatler gecmiyor Allah korktuğumuza ugratmasın saglıkla kucagımıza alalım yavrulamızı
Sulee00 sclzn amin inşallah ya Cumartesi günü kese görmeye gideceğiz bizde ve korkuyorum bende hala. Rabbim sağlıklısını versin inşallah tekrar yaşatmasın çok zor
PurpleTail Rabiayvz günaydın çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün bebişiniz:) az önce çıktım ben de:) ama keseyi göremedik çok erken dedi doktor rahim kalınlaşmış betam da 1500 çıktı gayet normalmiş.İki güne belli olur dedi, ben de Cumaya randevu aldım garanti olsun diye:)
nes2009 Filizkoc birtane daha ben😅 gel sarılalım kardeş,banada kusmaktan gına geldi 3kilo verdim 11+6yız artık bitmeli bu tiksinmeler mutfağa giremiyorum
Oznur_08 Busra333 ben hala öyleyim canım çok normal hamilelik ilerledikçe bu mide sorunuda ilerlicek o kadar çok geğirtiyorki artık birinin yanında bile kaçırcam diye korkuyorum 😂
Aysbrk Hermione 6 şubat epey geç bir tarih vermiş doktorun. 6 haftadan sonra genelde duyulur en gec 7,5 haftaya kadar
Ezos08 8+4 günlüğüm bulantılarım çok şiddetlendi çok uykum oluyor fakat erken uyuyuncada gece hiç uyuyamıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama boğazım ve burnum çok fazla kuruyor bu da günlük yaşantımı çok olumsuz etkiliyor bu şekilde burunda kuruma boğazda kuruma yaşayanınız oldumu ne yapmam gerekir acaba