EsmaVera Damla--35 yani pozitifliği öğrenene kadar kendimi hissetmiştim ben kesin hamileyim dedim daha önce yaşamadığım tuhaflıklar oldu ama öğrendiğim günden itibaren tüm hasaasiyet gitti😃 anlamadım ve ben aşırı takıntılıyım dakikada bir iç çamaşırı kontrolü yapıyorum eşim artık çıldırma durumuna geldi manyak oldum heralde ben 😀
Damla--35 EsmaVera aynı bende öyle sürekli kuruntu yapıyorum anne olmak böyle bişey galiba kese ve kalbinin sesini duyana kadar içim rahat etmicek 😊
Sulee00 EsmaVera aynı bende öyleyim reglime 5 gün kala öğrendim doktorum hemen çağırdı kan istedi 208 çık bthcg daha çok erken dedi 1 hafta sonra kese için çağırdı ama öncesinde 1 düşük yaşadım onun için çok korkuyorum her an kanamam gelecek gibi oluyor yenemiyorum korkularımı doktor bu haftayı hamile değilmiş gibi geçir dedi düşükler tekrarlamaz dedi ama 3 ay olana kadar ben hala Tedirgin olacağım 😔
Damla--35 EsmaVera inşallah 😊 birde bişey sorucam benim bat 12ocakti 6ocakt kan verdim 3.61 çıktı, 11ocakta verdiğim 233 çıktı 13 ocakta tekrar verdim yarın Alicam sonucumu sence iki artis nasıl , yarın öğrenicem ama artış güzel mi değil mi sabirsizlaniyorum
magnolia_ -birsen- görünmez cnm bende regl olmama 10 gün kala yaptım çigt çizgi çıktı erken gebelik testinde tamamen o gğn gördüğüm rüyayla alakalı yaptım testi ve çıktı hemen kan verdim 36 çıktı doktora gittim sadece rahim duvarı kalınlaşmasını gördü 1131 ken tekrar gittim keseyi gördü cnm acele etme iki gğnde bir kan ver betanı kontrol et 1200-2000 arası oldumu git derim doktora birde beta testini aynı terde ver her yerin çıkardığı değerler aynı olmuyor ☺️
EsmaVera Damla--35 inan birşey bildiğim yok ilk kez yaşıyorm bir kere test verdim sonucu bile anlamadım😀 burada tecrübeli arkdaşlar var onlardan okuduğuma göre 2 kat artması güzelmiş
EsmaVera Sulee00 kıyamam :( inşallah herşey dilediğin gibi olur ve 3 ayı sıkıntısız atlatırsın kötüyü çağırmayalım diyorum ama olmuyor
sclzn Sulee00 benimki ilkim düşüktü her agrım sancımda tedirgin oluyorum aklımdan cıkmıyor cok korkuyorum 😭 bugun randevum var günler gecmedi şimdi saatler gecmiyor Allah korktuğumuza ugratmasın saglıkla kucagımıza alalım yavrulamızı
Nilduru KubraNur52 hayır değerlerin çok normal canım. Bende aynısını yaşadım 7. Haftada normal ultrasonda hala görünmüyordu ama alttan ultrasonda bebekte kesede göründü 8. Haftaya kadar ultrasonda gözükmemesi çok normal içini ferah tut
KubraNur52 Nilduru Öncelikle hayırlı olsun💞 inşallah canım benim insan sabırsızlanıyor bir an önce görmek için. Hayırlı haberlerle gelirim bnde inşallah senin gibi🙏🙏
Simgemasal Mltm07 benim de 6. Haftanın sonuna kadar kese görüldü bebek görülmedi. Bebek gelmezse kürtaj denildi aynı şekilde ama 7+2 de bebek keseye düştü canım. Canını sıkma ☺️
Nevriye Simgemasal canım meraba hamileliğini öğrendiğin zamanlar trombosit kana baktılarlar mı ben özele gidiyorum acaba para tuzağımı gereklimi bilemedim kan pıhtılaşmasına bakacaz dediler ama sen yaptırmış mıydın?
Hatice_klck KubraNur52 hiçbir şekilde korkma ben şu anda 9 haftalık hamileyim aynı şekilde ilk 4 5 haftamda bende de oldu bebek yerleşmeye çalışıyordur hatta bende senin gibi korkmuştum yine buraya yazdım normal mi diye sağolsun bayan arkadaşın birisi bana kanama olmadığı sürece doğal olduğunu söyledi merak edilecek bişey yok yani kendini yorma sürekli dinlen bir kaç hafta sonra geçtiğini göreceksin zaten 😊
magnolia_ elifmom2 benden size tavsiye doktorunuz size vajinal ulturasın istermisin diye sorduğunda kabul etmeyin gerçekten gebeliğn başlarında tehlikeli anlamıyorum benim doktorum ciddi bir kanama vs olmadığı zaman asla bakmaz yada doğumun yakın olması lazım falan bebeğinizin kalp sesini nasibi varsa ki Allahın izniyle işallah duyarsınız kucağınızada alırsınız 🙏 ben mesajı okuyunca kayıtsız kalamadım bu aylarda vajinal ultrason düşüğe sebep olabiliyor bilginize ve çevremde bir çok örnek var
elifmom2 magnolia_ ben bu doktora bir kaç aydır gidiyorum gebe kalmadan oncede hep muayenelerini alttan yapıyor henüz bilmiyorum bu ilk gebelik muayenem alttan mı bakmak isticek ama evet bende kararsızım acıkcası bazıları herhangi bir sorun olsa doktor riske alıp alttan bakmaz diyor bide sizin gibi diyenlerde var rabbim hayırlı olanı eylesin bakalım neler olacak bugun 🤲🏻
Hylmyl Zehrayrr benımde son adet tarıhım 12 Aralık sızde bulantılar başladı mı acaba bende olmadı hala
Zehrayrr Hylmyl canım ben de de henüz başlamadı sadece başım çok dönüyor birde belim ağrıyor arada bir 😌 daha çok minnak lar herhalde ondan
Nevriye KubraNur52 canım meraba bende 4+6 haftalığımda özele gidiyorum benden bu hafta anlaşmalı bir klinikte kan vermemi ve trombosit kanıma bakacaklarını söylediler yani kan pıhtılaşması bar mı yok mu ona bakacaklarmış senden de istediler mi veya baktılar mı?
[silindi] Nevriye merhaba ben de özele gittim benden öyle bi tahlil istemedi beta hcg istedi bir de ben çok wcye çıkıyorum dedim ilk haftalarda bu kadar çok olması yaygın değil o yüzden idrar tahlili istedi belki o kadar