ikincimucizemmmm Merhaba kızlar bende yeniyim ilk adetimden üç gün önce kanda bakarak öğrendim gebeliğimi 18 çıkmıştı şimdi beş gün geçti üzerinden yarın sabah kan verevicegim son tarihime göre 4+3 gösteriyor inşallah beta yükselir kasık agrılarım var göğüs hassasiyeti var
mysteryges EsmaVera tek kan testi verdiyseniz akliniza kotu dusunceyi getirmeyin, benim ogrendigim ilk beta degeri 24 tu. Doktor esime bile soyletmedi o degerden bile yukseldi. Korkmayin, bu ilk degerinizse gayet iyi zaten
EsmaVera mysteryges tek kan testi verdim bir kere o da 526 işte.. inşallah dediğiniz gibi olur çoook teşekkür ederim.
Mucize_anne32 Bu hafta hemen hemen herkesin doktor kontroli varr bende heycanla carsamba gününü bekliyorum arada kasigima ağrı giriyor bir stres yapıyorum 😂 Keseyi görmüştük geçen hafta bu hafta daa rabbim nasip ederse bebeğimizi gorucez ins hepimiz güzel haberler veiririz birbimize
Hanifenr14 EsmaVera bende 106 çıkmıştı iki gün sonra 101 e düştü ertesi günde 87 ye düştü bende bilmiyodum ilk gebeliğimdi doktor öyle demişti 3 gün sonra da kanamam başlamıştı tabi herkeste böyle olacak diye birsey yok hayırlısı olsun gönlünü ferah tut sen
PurpleTail aysel_dugme ayy hayırlı olsun benim de yarın ilk kontrolüm var.4+6 da gitmiş olacağız.Ve ben de merak içindeyim aç mı gitsem tok mu yoksa idrara sıkışmış mı gitsem bilemedim😅
sclzn PurpleTail aç tok fark etmiyor da ben sıkışık gitmiştim doktorum çok kilolu değilsin sıkışık gelmene gerek yok demişti 😂bir dahaki sefere sıkışmadan gideceğim 🙈 güzelce kahvaltını yap sıkışmadan git güzel haberler insallah 🧿🥰
ipekylmaz Ben iki gün önce öğrendim daha doğrusu adet günümdü adet olmadım test yaptım çift çizgi çıktı biri biraz silik sabahta yaptım aynı şekilde henüz hastaneye gidemedim bakalım inşallah bi sorun yoktur
mhbbbera Aysbrk maşşallahh ya tabikiçhersey nasip ben suan bilmiyorum hamile olup olmadığımı ama itimal var gibime geldi biraz tedirgin oldum
Mirayusuf Tuba9107 benm ilk ama cidden dayanılmaz oluyo bazen gün boyunda sürmesi bendede kılo kaybına neden oldu bu kontrolumuzde bende söylicem doktoruma
Sim25 KubraNur52 canım ben dokuzuncu haftamdayım hala kaşık ağrılarım oluyor ara ara bazen şiddetli ben çok endişe etmiştim fakat doktorum bunun gayet normal olduğunu bebeğin kendine yer açtığını söyledi ayriyetten fitil verdi gece yatmadan kullanmaya. Endişe etmene gerek yok sen yinede her hamilelikte olduğu gibi ağır kaldırma yükseğe uzanma
seyrakaya Kasık ağrısı çok normal bende 7. Haftamdayım tam olarak hala var ve devam edecek gibi de gözüküyor
Kaderbbayram0 Simge_menes bende hiç kanama olmadı sadece adet sancısı gibi sancı çekiyorum bununla ilgili doktora göründünüz mü
Sim25 Portakalgeliyor aynıyız seninle bende 9+1 im beni doktor ama bu ayın 28inde çağırdı ikili taramaya umarım sonuçlarımız iyi olur canım 🙏
Portakalgeliyor Sim25 inşallah gnlünü ferah tut 🙋🏼♀️ Tam 13 hafta olucak işte gittiğimde cnsiyet tahmini yapar inşallah :) Doktordan doktra değişiyor demek .
mysteryges Gozde9120 benim de son adet tarihim 10 aralik 😊 5+3 üm , 25 gunde bir adet oluyorum, sizin nasil?
tugrakubra_1 Gozde9120 yaaa benim son adet tarihim de 10 aralık ne kadar çok sat 10 aralık olan varmış 😄
Satirustattoo Selam bende yeni gebeyim 6 hafta 😊 ilk hamileliğim başıma ne gelecek hiçbir fikrim yok hanımlar 🙈
Gozde9120 mysteryges bende 27 günde bir adet oluyorum evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim 4+6ydm programa göre kese görünmemisti bakalım yarın tekrar gidicem
mrvkls Aysenur_51 bence doktorunu değiştirmelisin mide bulantın için ilaç vermeli böyle insan daha da halsiz düşüyor endişeye kapılıyor yiyemediği için