Demek yeni gebeler burada toplanmışşşşş 😏 35. haftadan aranıza kabus olmaya geldim nihahaha 😈 yaziiim mi ha bunlar iyi günleriniz diye, darlayım mı sizi, heves kaçırayım mı 👹
Şaka bir yana, ben de o ilk zamanlarımı hatırladım postu görünce. İnanılmaz güzel bir dönem sizi bekliyor anneler. Merak, endişe, kaygı hepsini yaşıyorsunuz ama içinizde bebeğinizle birlikte büyüyen öyle bir sevgi var ki her şeye ama her şeye değer diyorsunuz 💕 Umarım hepinizin çok minnoş gebelikleri olur, alışveriş döneminde kendinizi kaybedersiniz, gece uyku tutmadığında kendinizi birden bebişinizi kıyafetlerine falan bakarken bulursunuz😊 Sizler şimdi doğum postlarını ya da sancı, nst falan bunları gördükçe acaba ben de o günlere gelecek miyim diye düşünüyorsunuzdur… Zaman su gibi akıp geçecek her dönemde ayrı şeyler yaşayıp her dönemini ayrı seveceksiniz 🌸 Ben artık doğsun kavuşalım falan yazanları görünce nasıl bir his acaba diyordum… Sonlara doğru artık gerçekten kavuşmak istiyorsunuz yol arkadaşınızla 💕 hamilelik mucizevi bir şey, hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alın 😇