HilalKadir KubraNur52 canım moralini bozmak için değil sadece bilgi vermek için söylüyorum. Ben ağustos ayında gebeliğimi 51 değerle öğrendm senin gibi aşırı kasık ağrıları yaşadım hatta kanama bile oldu ufak ufak. Beta değerimde çok tuhaftırki 2 katı artarak ilerliyordu. Bebeğin kalp atışı duyuldu fakat sol tüpteydi ve sol tüpümü ameliyatla aldılar. Tabi zor hatta çok zor süreçti Allah kimseye yaşatmasn. Beta değeri düzenli artması sağlıklı gebelik olacağı anlamına gelmiyor korkma çünkü ben dünya durmuş birdaha anne olamayacakmşm gibi ağlamalar depresyonlar.. ama bak ben şimdi yine sağ tüpümden hamile kaldım haftaya gideceğiz kalp atışını duymaya. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Melisa01 Gzm_kse kese genelde 5. Hafta görünüyor ben 5+0 da gittim doktora 2 kese gördü 🙈🙈 beta hcg de 4+6 da 3000 çıktı
Gzm_kse Melisa01 çok sevindim gözün Aydın. Bende şimdi 4+2 yim 5 olunca gidicem inş görünür dua edin. Sancılarım oluyo yarım normalde adet günüm çok tedirginim
Masal2020 Ceno daha yeni hamileysen bebek sen beslenemesende senin herşeyindwn yararlanır demişti doktorum yani yiyemiyrm diye üzülme ama biranönce doktora git seçmesende doktorunu ilaç yazdr bulantına derim ben vitamin falan veriyolar çünkü ilk aylardada beslenemiysn çünkü yeternce bulantı vs ona göre takviye vitamin alman gerekick bana verdler en azından yiyemiym vitamin alamaz kafamda degil yiyeblgdm kadaryla yiyrm vitamin haplaryla daha rahat içim..tabi keşke yiyipte vitamin alsak ama ilk haftalar böyle oluyor
Filizkoc Kdk bende 12 haftamdayim hiç uykum olmuyo sabahın köründe gozlerm açılıyor dern uykuya daldıgm olmadi hiç
Kdk Filizkoc ah bacım seni bi ben iyi anlarım😂 bide benim eşimde hafif uyurgezerlik var rüyasında da çok konuşuyor. Yalan yanlış güzelce bi uykuya dalsam bağıra bağıra kalkıyo yatakta oturuyo aklım çıkıyo😂 hala uyuduğu için kızamıyorum da 😂 ama kendi kendimi yiyorum sonra uykuya tekrar dalabilmek için.
Filizkoc Aysenur_51 yok cnm bende 12 haftama girdim yeni kaç gündür bulantilarm kesilmis ben başımı yerden kaldiramiyordm bı ayda 6 kilo verdm kusmaktan artk banada sadece folik asit verdi onu bile düzenli kullanamdm ama şimdi çok.sukur torpalaniyorum yavaş yavaş
nes2009 Filizkoc birtane daha ben😅 gel sarılalım kardeş,banada kusmaktan gına geldi 3kilo verdim 11+6yız artık bitmeli bu tiksinmeler mutfağa giremiyorum
Sznr-52 Bsraka111 bende aynı durumdayım midem çok bulanıyor ve hep yatmak istiyorum ev işlerini bile bazen zor yapıyorum
PurpleTail Seyda2434 benim de hafif ağrılarım var sanki adet olacakmışım ya da gaz sancısı gibi .Ama hiç kanamam olmadı. Yarın keseyi göreceğiz umarım sorun yoktur.Anladığım kadarıyla normal bir durum.
Hermione Nurssss 6+0 çok erken değil mi nasıl duydunuz merak ettim ben de bugün 5+4üm keseyi gördük 6şubatta kalp atışını dinlemek için gel dedi doktorum
Mervekamrak-09 Hermione merhabalar ilk idrarla pozitif olduğunu öğrendikten sonra kan testinde kaç günlük belli oluyor mu acaba
Nurssss Hermione ultrason aletine de baglı benim çok net kesenin içinde bebekte gorundu 6+0 da susam kadardı bende beklemiyordum pek duyulmasını 5 haftada sadece minicik bi kese vardı cunku ama duyuldu 8 haftaya kadar duyulmaması normal diyolar resmini koyuyorum hatta bu sekildeydi duydugumuzda [url=https://hizliresim.com/Np8W5O][img]https://i.hizliresim.com/Np8W5O.jpg[/img][/url]
Aysbrk Hermione 6 şubat epey geç bir tarih vermiş doktorun. 6 haftadan sonra genelde duyulur en gec 7,5 haftaya kadar
[silindi] Kızlar ben doktora 5+0 da gittim 471 ile 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bakalım dedi 1200 çıktı doktor haftaya cumaya gel dedi 6+2 olacağı zaman sizce kese için mi o tarihi verdi yoksa hem kese hem kalp atışı için mi ? Şuan 5+3 gözüküyorum
kismet_adnan [silindi] kalp atışı ve kese görülmediyse onun içindir bazılarında geç bazılarındaysa erken görülüyor
Damla--35 Kızlar merhaba benim bat12 ocakti 6ocakta kan verdim 3.61 ,11 ocakta ise 233 çıktı öğrendiğimde sabahları 1saat.falan hafif mide bulantım oluyordu 2-3 gündür Yok normalmi sizce ilk gebeliğim endişeleniyorum programa göre 4+5 randevum 5+3e denk geliyor?
Elifdikel KubraNur52 kisiden kişiye farkediyor değerler ve gün geçtikce iki katını da geçiyor her gün bile iki katı olduğu oluyormuş keseyi görürsunuz zzten o zaman değerlerinde bir anlamı olmuyor :)