Gly77 7+2 yim sadece hafif uyku ve yorgunluk oluyor onun haricinde birşey yok daha doktora bile gidemedim 😏
[silindi] Su_ada benim ilk bebeğim olacak👶🏼 Ben perşembe günü öğrendim cuma günü doktora gittim şimdi bir şey gözükmez cumartesi günü kan ver beta artışına bakalım dedi.Verdim kanı güzel artmış dedi haftaya cuma çağırdı. Daha keseyi falan göremedim haftaya cuma da 6+2 olacak
guleryurttas [silindi] benim de öyle perşembe test yaptım cuma kadın doğuma gittim haftaya cumaya tekrar gidecem kesenin büyüklüğüne bakacak
Aysbrk [silindi] benimde 2. Gebeliğim. şuan son adetime göre 6+2 bende henüz hiç gitmedim doktora 😅 ne zaman gitsem emin değilim 7 yi geçeyim diye düşünüyorum hepsini bir arada göreyim diye . Öbür türlü strese girerim gibi teker teker görmeye giderken 🤦🏻♀️
Su_ada KubraNur52 Rabiayvz [silindi] hersey yolundadır umareıkn5 + 2 yim bende agri yorgunluk haricinde sikayetim yok.sukur .ama bulantilar 7 ,8 haftalarda baslicak diye duydum..endiseliyim calisiyorum evde olsa basa cikarimda …sizler ne diyosnz bulantı kqcinci haftada baslar
[silindi] cigdemmacr ben de sizin gibiyim hatta normalde uykuyu severim bu aralar daha az uyuyorum sanki yeme düzenimde de hiç bi değişiklik olmadı sadece biraz şişkinliğim var ve kabızım🙊
Ekizkuyu [silindi] kefir iç canım çok iyi geliyor kabızlığa hem bebek için de faydalı bir taşla iki kuş ben de 4+4 üm şükür hafif bir kasık ağrısından başka bişeyim yok
guleryurttas Merhabalar gebeliğimi perşembe günü öğrendim 12 yıldır bebeğimiz olmuyordu yüce rabbim hayırla nasip etti şükür çok taze mercimek büyüklüğünde dün gece şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı oldu
Gzm_kse KubraNur52 bende şuan 4+2 yim ağrılarım oluyodu günüm geçmedi daha dün gittim acile Altan baktı kese görünmedi içte hafif kanama var dedi bu yerleşme kanaması da olsnlir dedi dış gebelikte olabşir dedi. Kaçıncı haftalarda görülüyo kese acaba
KubraNur52 Gzm_kse günün geçmediği için çok erken canım daha. Normal de 5. Haftada görülüyor ama kişiden kişiye değişiyor 6 .7. Hatta 8. De gören bile varmış . Ağrıların oluyor mu?
Melisa01 Gzm_kse kese genelde 5. Hafta görünüyor ben 5+0 da gittim doktora 2 kese gördü 🙈🙈 beta hcg de 4+6 da 3000 çıktı
Lionfamily KubraNur52 bence hiç korkma bana da dış gebelik olabilir dedi doktor çok korkuttu çünkü ben doktora gitmek için biraz acele etmişim Ve beta artış hızı 48 saaatte bi tam 2 katı artmıyor diye ama sağolsun buradaki arkadaşlar %60 artış dahi yeter demişlerdi ve haklı çıktılar çok şükür ,2 gün sonra tekrar gittik 5+2 de keseyi gördük Haftaya da kalp atışını duyucaz inşallah🙏🏻 çok şükür sende içini ferah tut inşallah öyle bişe yoktur 🙏🏻Beta değerlerin nasıl artıyor yazar mısın
KubraNur52 Lionfamily canım benim öncelikle hayırlı olsun 💞 ilk yaptırdığım tahlilden sonuncusuna kadar 2 günde bir şu şekilde 84,292,1120,2997,7520 daha 4+4 üm önümüzdeki perşembe ultrason muayenesine gidicem.
Gzm_kse Adetime 5 gün kala Evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sağlıkocağınds kan verdim 270 çıktı pozitif dün acilden verdim 540 çıktı doktor Altan baktı kese göremedi içten hafif kanama var dedi bı bebeğin yerleşme kanamasıda olanlir dedi dış gebelikte. Rahim duvarın kalınlaşmış dedi. 4+2 yim şimdi Böyle olanlarınız varmı kese kaçıncı haftanızda göründü
Aslihan9494 Gzm_kse benimde kese görülmedi beta 257cikti salı günü tekrar beta yapılacak ultrasonla bakılacak Allah gönlümüze göre versin insaAllah
Aslihan9494 KubraNur52 merhabalar benimde 4+4 suanda kasılmalar kıramplar oluyor doktor normal olduğunu söyledi beta takibi yapılıyor benimde sağlıkla kucağınıza alın insaAllah
Gzm_kse Aslihan9494 amin inş yatış verdi kabul etmedim herkes daha çok erken adet günüm bile geçmemiş dediler bir hafta sonra tekrar gidecem inş.🤲🏻
Lionfamily Melisa01 bende 5+6 yım aşırı bi gaz sancısı,hazımsızlık,kabızlık şişlik hissi sürekli tuvalete cıkma kaşık ağrısı oluyor yerleştiği için çok normal dedi doktor ama şu şişkinlik hissi bi an önce geçsin🙏🏻
KubraNur52 Lionfamily duygularıma tercüman oldun resmen🤦♀️ Bebiş sağlıklı olsun da hepsine değer ben razıyım kız😍
Aslihan9494 Merhabalar ben evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim son adet günümden hesapladık 4+4 hamileyim ultasyonda kese görülmedi beta tekrar yapilicak salı günü fakat ben hasimato hastasıyım ve tsh suanda 23 çıktı bebeğimi etkiler mi bu durum euthrox 150lik ilaç kullanıyorum benimle aynı durumda olan var mi
KubraNur52 Aslihan9494 canım benim bu konuda maalesef bilgim yok. Allah şafi ismiyle şifa versin🙏 troidin yüksek evet ama en doğrusunu doktorun söyler. Rabbim kucağına almayı nasip etsin