nida50 Mmelike_94 34+4 olduk elhamdülillah. Son ay, belki 1 belki 2 ücret öderiz. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Sizin ne kadar oldu bebek 🤗
nida50 Mmelike_94 âmin, hepimiz için 😇sizinki minnakmış daha 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşâllah. 🤲🏻 ilk gebeliğiniz mi?
Mmelike_94 nida50 evet ilk gebeliğim daha Fatma hocaya gebelik öncesi de gidiyordum o yüzden içim rahat ☺️ Sizin ilk gebeliğiniz mi
nida50 yelizb doğum için hastaneye herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Belirtilen meblağı doktora ödüyorsunuz, doktorun anlaşması gereği hastaneyle olan kısmı o hallediyor.
Nhlnrs Hilalhls Keçiören Medical Park a gidiyorum doçent doktordan aldım doğum paketini 8500 TL yılbaşından önce almıştım şimdi 1000 TL zam gelmiş.
Gupssse Hilalhls yenimahalle orta doğu hastanesi doc dr özlem hoca doğum paketi 8500 hastanedeki diğer doktorlar 7250 imiş
nida50 Mmelike_94 benim de ilk gebeliğim. 🤗 Çevremde çok fazla tavsiye eden var Fatma hanımı, evlendikten sonra hem tanışma hem de kontrol amaçlı gitmistim. İnşâllah biz de memnun kalırız, sağlıklı doğumlar yaparız 🍀
nida50 Hilalhls merhaba hocaya sordum. doğumdan önce gelmesi yeterli olur, doğumunu yaptırırım dedi 🤗