berus 38 haftaya giricem bende sezeryan olucam sanırsam…. Bugün kontrolumuz vardı her şey iyi kilo boy çatı muayenesi yapacaktı doktorum ama benim tedirgin korkulu olduğumu görünce haftaya yapalım ve karar verelim dedi suni sancı çekmek istemiyorum dedim 31 ocakta günün doluyor sancın olmazsa mecburi sezeryana alıcam o zaman suni istemiyorsan dedi Evet dedim. Haftaya bakalım karar verelim Ona göre Pazartesi salı sezeryan içn gün alırız dedi. Hiç bilemiyorum ilk doğumum Normal yönde istiyordum fakat Bebeğim çok aşağı da doktorum da zorlama falan yok açıkçası çok anlayışlı bana bırakıyor ama 31de son dedi bekletmem daha fazla çok aşağıda çünkü dedi aşağıda ama kanal da değil Çok korkuyorum bende normal doğumda bir sıkıntı olur bebeğim i sıkıntıya sokmak istemiyorum… Ama sezeryan hakkında da kilo veremezsin içindeki pisliği atamazsın diyorlar Normalde de bir aksilik olurda vakumla çekme işlemi olur diye korkuyorum gerçekten yani allak bullak oldu kafam :( normalden korkuyorum hiç bilemiyorum hiç böyle yazmak istedim canım yorumunu görünce başını ağrittimj kusura bakma hakkını helal et