Merveoran Kızlar selam tam 25+7 yim ama oğluşumun karnı 2 hafta önden gidiyor doktor diyet verdi ama bu doğumu zorlaştırır dikkat etmen lazım dedi. Sizde aynı durumla karşılaştınız mı hiç
KubosM Merveoran Canım benim oğlum 37 haftalık ama karın çevresi 39 haftalık çıkıyor. İri bir bebek ve genetik dedi doktorumuz. 40ncı haftaya çok bekletmem dedi doktorumuz sadece
Mom6 Merveoran Şekeriniz vardır sanırım bende ölçüm yaptırdım ölçümden sonra karın çevresine baktılar bebeğin benim normal yani ama yediklerinize dikkat edin şekerden dolayı kilolu olabilir
Merveoran Mom6 evet doktor şeker dedi zaten beni ürküten doğum esnasında herhangi bir aksilik olur mu ben minyon tipliyim bebek iri olursa çok kolay olmaz işimiz dedi🙁🙁
KubosM Merveoran Kuzum doktorum banada 3800 geçerse normalde bazen omuz takılması gibi riskler oluyor dedi benim oğlan şuan 3400. Bu aralar gelirse normal olacak ama böyle tosbik olursa sezeryan 🙂
Mom6 Merveoran Eğer diyetinize uyarsanız bebeğe geçmez diye düşünüyorum zaten olası risklerde sezaryen oluyor ama sizin daha erken bence dikkat edin düzelir inşallah 🙏🏼