Htckaya Kızlar bi kac saattir karnım cok sert ve agrı var yalancı sancı bunlar mı oluyor yoksa başka bi agrı mı yaşayan var mı
Rukiye____ Htckaya aynısı bende de oluyor okardar çok kutu bir ağrı oluyor ki canımdan can gidiyor resmen
Emire-09 Htckaya Benim de oluyordu bana doktorum adet sancısı gibiyse kasık ve bele vuruyorsa kork yoksa diğerleri gaz problemi olabilir dedi mide ve bağırsaklarla alakalı yerleri değişiyor eziliyor ya organlar ondan
Htckaya Rukiye____ evet bende suan kötüyüm hastaneye gitmelimiyim bilmiyorum ama dayanılcak gbi de durmuyor
Rukiye____ Aynen oluyor 29 haftalık hamileyim ve gidikce ağrılar artıyor 26 Sina randavum var bakalım ne diyecekler bilmiyyorum
Htckaya Rukiye____ en sinir oldugum şey doktora gittiğimde agrım galan olmuyor geri kalam hergün ayrı bi yerim agrıyor ya belime vuruyor suan agrısı yalancı sancılar sanırım ama sıcak duş alfım gecmedi daha
Emire-09 Htckaya benim kaburgalarıma doğruydu belime vurmadı hiç dikkat edin siz bi görünün doktora gene de ne olur ne olmaz ben dinlenince hafiflemişti belki yalancı sancıydı bilmiyorum ilk gebeliğim olduğundan anlayamıyorum bende