Betul95 Kızlar merhaba, 15+3 günlük gebeyim. Bugün sabah sol kasığımda şiddetli ağrı başladı.. bu güne kadar hiç bu derecede olmamıştı. Yaygın şekilde hafif sancılarım oluyordu. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok tedirginim. Hastaneyede gidemedim henüz.
Esraacf Betul95 merhaba ben de 15+5 hamileyim salı günü sabah çok şiddetli sancı ve ağrı yaşadım ama benim ağır oldu hastahaneye gittim çok şükür bebek iyiydi ama idrar testim de enfeksiyon çıktı . İlaç toz falan verdi kullanıyorum. Ara ara yine oluyor bu haftalar da normalmiş ama insan tedirgin oluyor yine. Sen de eğer artarsa görün doktoruna. Geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun ben çok takıorum kafaya sonra beni etkiliyor ☘️
Betul95 Esraacf bende 7 ocakta idrar testi verdim enfeksiyon var dedi ama sadece günde 3 lt su içmen gerekiyor dedi bi ilaç tavsiyesinde bulunmadı.. sanırım ondan oluyor benimde ama ilk kez olunca korkutucu oldu. Pazartesi tekrardan bi gideyim. Rabbim şifa versin size de.
Esraacf Betul95 amin çok teşekkür ederim hepimize inşallah. Ama sende de varsa evet ondandır çünkü hem sancı hem ağrı yapıor ara ara bulantı falan da . Karnını sıcak tutmaya çalış . Bol su iç ve ayaklarının altına uzanınca yastık bırak. Sana da geçmiş olsun sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah.