Firdevsc Merhaba anneler. İkiz gebelik yaşayanlar kaçıncı haftada Doğum yaptınız ? Çok stres yapıyorum 🤦🏻♀️
Zeynepahmett Firdevsc kaç haftalıksin canım. Ben 31 haftalığım. Dün kontrolüm vardı Doktor sorun yok gibi 37 bekleriz erken gelmezse dedi ama ben de korkuyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren nst baslayacak
baby3_ Firdevsc dün kontrolümüz vardı doktorum 37 yi bekleyelim dedi ben sığışamıyorum şimdiden çok zorlanıyorum 😪 32 bitiyo
Egeligelin Firdevsc inşallah ikiz gdbe olan anneler olarak 37 yi buluruz. Olumlu düşünelim olumluyu çağıralım😁
Firdevsc Zeynepahmett ben 28. Haftadayım canım daha ama şimdiden başladı bende ne zaman doğar endişesi
Zeynepahmett Firdevsc oluyor canim korku normal.. iki katı yoğun yaşıyoruz bu süreci sonuçta. Daha çok zorlanıyoruz.. inşallah zamanında gelirler
Firdevsc Zeynepahmett inşallah canım tek istediğimiz o zaten zamanında sağ Salim gelsinler inşallah 🙏🏻 37. Haftadan sonrasını bekletiyorlar mı acaba bi Bilgin var mı ?
baby3_ Firdevsc ben inanılmaz az kilo aldım ama öyle olmama rağmen acayip zorlanıyo vücudum . Bi tane sıpanın poposu kaburgalarımın arasında tam mideme baskı yapıyo diğeri de yerleşmiş doğum pozisyonunda. Alt üst sıkıştırıyorlar
Firdevsc baby3_ Valla doğrudur zaman geçtikçe daha zor oluyor ama öyle yada böyle katlanmak zorundayız erken doğmasınlar da en çok korktuğum da çocuklarımı kuvözde bırakmak
Egeligelin ikizminikler başlık da açtım ama gerilerde kaldı ciper geliştirici iğneyi oldunuz mu kaçıncı haftaydı bilgi verir misiniz .
ikizminikler Egeligelin hayır çok şükür bi sıkıntı yoktu o yüzden istemedi doktorum normal seyrindeydi herşey bi problemde yaşamadık