Canan44 eğer genital mantarsa ben yıllarca bununla ugrastım ve artık cok sukur ne yapacagımı biliyorum ki bu her kadında olan bişey kafana takma acıma yanma evet olur oda dikkat etmedigin için onlemini alırsan cok rahat olursun.Öncelikle pamuklu camasır giyeceksin naylon asla kullanma,günlük ped kullanma onlar artırıyor bırak camasırına aksın degiştir sürekli.adet doneminde yuzde yuz pamuklu pedler kullan marka istersen verebilirim.bol pantalonlar tercih et sıkı kıyafetler giyme oksijen almazsa artar.Bakteri ıslak yerde cogalır,Dolayısıyla ıslak tutma.iyi kurula.Duş aldıgında sabunla sakın iç kısmını yıkama yararlı bakteriler var genital bolgemizin ph sını dengeleyen onları öldürmüş olursun.Sadece suyla yıka oda içini degil dıs kısmını.cok costugu zaman kızarıklık kasıntı falan camasır giymeden gez evdeyken hava alsın.Bunlara dikkat edersen yasam tarzı haline getirirsen düzelir.Her adet doneminde dısarıda wc girdigimde benimde baslıyo hemen travacort krem var yakmıyo travazol yakıyo trabacort al iyice kuruladıktan sonra cok az sür bu kremdeb düzenli hemen gecer.Fitil fakan cok arttıgında kullanılıyor sen bunları yap zaten gececek merak etme