berus Merhaba kızlar. Daha önce yazılarımı okuyan olmuştur pazartesi günü sari sümüksü akıntı ile bir damla kan gelmişti. Doktorum 2cm açıklık olduğunu fakat çatımin dar oldigunu nst sanci çıkmadığı için biraz bekleyelim dedi. Perşembe günü kontrole gittiğim de hafyaya cumaya randevu verdi. Bebeğim 37i tamamlasın ciğerleri gelişsin diye..neyse sorum şu bugün uyandığımda yine sari sümüksü bi akintim daha geldi ve bi daha. Nişan ara ara devam ediyor mu? Böle birsey daha önce duymamıştım. Diğer sorum ise bugün bebegim çok kasiliyor geriliyor göbeğim hali ile canım çok acıyor. Daha önce benzer yazı okumuştum bu dogum belirtisi mi?
Oyagunaydin berus canım nişan hakkında bilgim yok ama bugün doktora gittim bebek 2 3 dk bir kasilirsa gel dedi
Seymassrioglu berus nişanın 1 kere gelebileceğini duymuştum hep değil ama isterseniz doktorunuza tekrar danışın
E_A1121 berus bir kaç yerde nişanın o şekilde de gelebiliceğini okudum tek seferde gelmeyebiliyormuş bazen bahsettiğin sertleşme ve kasılmalar bende de var iki haftadır ama hala doğurmadım canım🤷🏻♀️
Gamzeakd berus nişan dediğimiz şey tıbben sümüksü tıkaç ve vücutta bi tane bulunur çocukla dünya arasındaki teması korur. Bi kere düştüyse başka düşmez aynı şey olduğuna emin misiniz ? Zar gibi birşeydir yani nasıl diyim böyle bıngıl bıngıl derler ya öyle bişi ortasında bi nokta bi leke var mıydı ?
berus E_A1121 Rabbım en kısa zamanda versin inşallah canım 🙏 uns gelmez benim 37i tamamlasın diye bekliyorum sezeryana kadar sabretsin😃
nur94_ Beni hatırlarsınız erken doğum riskim vardı yarın 35+6 oluyorum çok sancım var bebek kanala girmiş bende en azından 36.haftayı bitirim istiyorum ama doktor heran doğurabilirsin kafa çok aşada dedi , sizin şuan kaç haftalık oldunuz
berus nur94_ hatırladım sizi evet ins dayanır sağlıkla kucağınıza alın ins🙏 suan 37+0 doktorum kalsın ciğerleri gelişsin bi hafta dedi ama kasılmalar bazen zorluyor.
Beyzasrvn berus bildiğim kadarıyla Nişan küçük et parcasi gibi az bir kan oluyor ve bi kez oluyor . Ama emin değilim Dr banu çiftçi anlatıyor istersen bak bi
555816 berus bi kaç parça Farklı zamanlarda da gelebilir diye okumuştum bende tek seferde gelmeyebilirmiş yani
berus 555816 kafam çok karıştı herkes farklı dedi o yazıyı bende okudun ama bildiğim de tek seferde oluyor 🙄