buseazizoglu Kızlar 25+4 günlük gebeyim bebeğim bu zamana kadar hareketlerini sürekli hissettirirdi ama bugün biraz durgun gibime geldi bana yani ben dokununca ara ara hareket ediyor çoğu zaman duruyor gibi. Bu haftalarda başına böyle gelen var mı
yasemin333 buseazizoglu 25+5 im ara sıra bende de oluyor özellikle gün içinde hareketliysem yorulduysam fazla hissetmiyorum
Minikkusum_ buseazizoglu normal canım 28 haftaya kadar da düzensiz oluyor ben doğum yaptım hamileyken sürekli endişe ediyordum haftam dolmadan doktora gidiyordum doktor bu haftalarda düzensiz olacağını söyledi gündüzleri uyurdu geceleri oynardı bazen gece fazla hareket etmezdi gündüzleri hareket ederdi yani değişiyor öyle merak etme Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 😍😍
istanbul3434 buseazizoglu canim tatli bisey yiyip sol yan yat. 2 saat boyunca minik yer degistirmeler de dahil hic ama hic hareket etmezse doktorunu ara veya doktora git. Eder Allahin izniyle telas yapma hemen bi sol yan yat.
buseazizoglu yasemin333 aslında bugün hiçbir şey yapmadım diyebilirim tuvalet yıkamak dışında sürekli dinlenmek için oturuyorum hareketlerini hissedeyim diye
buseazizoglu Minikkusum_ Allah analı babalı büyütsün canım maşallah 🧿☺️ Sende ben gibisin o zaman bende çok merak ediyorum hatta çok aklıma takılırsa sağlık ocağına bile gidiyorum sormaya. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın canım çok teşekkür ederim 🙏🏼
buseazizoglu Azrabetulunannesi yapıyorum ama bazen emin ol işe yaramıyor bana çikolata yaramıyor galiba 🤷🏻♀️