Sofilis Merhaba anne adayları, ikili test için fiyat alan var mı? Central hospital’da perinatologun yaptığı ikili testin ücreti 830 tl. Daha uyguna yaptıran var mı anadolu yakasında?
esraizmirli Sofilis devlet hastanesinde yaptırdım ben özelle devlet aynı şeyi yapıyor zaten bence o kadar pra vermeye gerek yok
Kbraozkn Sofilis ben kaç gündür detaylı ultrason için burda giden arkadaşlardan fiyat memnuniyet bilgisi almaya çalışıyorum ama tek bi yorum gelmiyor canım bu forumda böyle gönderilere yorum yapılmıyor
Metehan_ve_annesi Sofilis ben bütün testlerimi araştırma hastanesinde yaptırıyorum hiçbir ücret ödemeden . Ben söylemeden onlar bana haber veriyor. Özeller gerçekten gereksiz derecede çok pahalı. Yaptırmadan önce yaşadığım şehirdeki özel hastaneye sordum 300 civarı demişti
Birtane2307 Sofilis bende cok merak ediyorum diyarbakir genesis ne kadara yapiyor acaba ozel hastaneler cok fiyat istiyor korkuyorum ama internette 100-500 arasi diyor bencede devlette yaptiralim yani ne gerek var ben domtoruma diyecem devlette yapip sonucu size getireyim cunku ucret fazla geliyor
Metehan_ve_annesi Kbraozkn detaylıyı ben bugun araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Özelde bir arkadaşım 800 civarı demişti
emoser Kbraozkn istanbulda recep has 1000lira ücreti biizm randevumuz şubatta ama giden arkadaşlarım memnun
aysenurbahadir Kbraozkn ben detaylı ultrason için devlet hastanesine gittim ama yapmadılar. Ümraniye de özel klinikte 280 liraya yaptırdım.
Seymassrioglu Ben ozelde oldum 2 li test ve yaptırmadım ama detaylı ultrason kan tahlili vs idrar tahlili 56 TL vermiştim
Mom6 Sofilis Sofilis Ümraniyede Doç. Dr Erbil Çakar’a nakit 280₺ ye yaptırdım, medipol hastanesinde takipteydim orda 750₺ dendi, afiyet hastanesi ve Çamlıca Erdem 500₺ Fiyat verdi.
Melikeolc Sofilis ben özel kliniğe gidiyorum normalde muayene ücreti 200 TL aylık ekstra ikili test için 100 TL ödedim ama Gaziantep’te yaşıyorum .
Sisi Sofilis memorial hizmet hastanesinde prof. Dr a yaptırdım bugün canım kendisi perinatolog. 615 muayene 280 de ikili test için kan tahliline verdim. Ortalama 900 oldu
Mom6 Sofilis Hastane değil özel bir klinik Dr. Oya Demirci diye geçiyordu sanırım Erbil beyde normalde Zeynep Kamilde doçent, 0216 316 4343 numarası ümraniye santral iş merkezi ,akbank üstünde medicana çaprazında kalıyor kat 5 daire 12
aysenurbahadir rabia_12 merhaba 🙂 yukarida bir hanımefendi de yazmış Erbil Bey’e yaptırdım bende 🙂 Çokta memnun kaldım Erbil Bey’in üslubu yaptığı şakalar her şey çok yerinde ve seviyeli ki tavsiye ederim 🙂