archmom Serapozbekk hamileliğimin en basında 2 adet miyom oldugunu ögrendim canım . Büyüme olabilir hatta kanama yapabilir diye doktorum basta uyarmıstı . 22. Haftamdayım ilerleme yok miyomların aynı ölçüde ve bana bugüne kadar sorun yasatmadı .
zynpzynp123 Ben de aynı durumdayım. 12. Haftamızdayız ve myom büyümeye devam ediyor. Doktorum bir süre sonra duracağını ve sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Hayırlısı artık 🤷🏻♀️
zynpzynp123 Serapozbekk benim doktorum da her gittiğimde aynı telkinlerde bulunuyor. Ağrı yapması dışında bir sorun yaratmadı şimdiye kadar.
plakayerli Serapozbekk plesantada gördü 3 cm ama gebelik hormonlarıyla beraber büyüyebilir takip edicez dedi
Serapozbekk archmom sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız İnşAllah canım benim dr da çok rahat konuştu korkulacak bir şey yok dedi
plakayerli zynpzynp123 ben de geçen gün bi sancı çektim de ama adet sancısının tıpkısı akşam başladı sabaha kadar iyice ısınıp terleyene kadar geçmedi. Acaba miyom yüzünden mi oldu diye düşündüm. Sizin de plesantada mı miyomunuz?
zynpzynp123 plakayerli plakayerli rahim duvarında saplı myom. Ağrısı insanı biraz korkutuyor maalesef.