Ella2 Sumeyra48 aynen kaç gündür sağ bacak ve kalçamda ağrı var benimde gece bacaklarımda huzursuzluk başladı ve ara ara adet sancısı gibi alt tarafımda ağrı oluyor bugünümüze de şükür inşallah bende en azından bi 35 haftayı görürüm
Cekumeku Ella2 adet sancısı gibi ağrı bende hissetmeye başlıyorum son zamanlarda. Alt kısma baskı çok oluyor bebekler ters doktor ondan dolayı baskı olur demişti ama adet sancısı sonradan oluştu
Sumeyra48 Ella2 magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle canım. Bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız. İnş aceleci davranmaz miniklerin ve zamanında gelirler 🥰
Melisa01 Merhaba hanımlar ben sizin aranızda baya yeniyim 🙈 beta hcg bende 4+6 da 3000 çıktı şuan 5+3 üz ve doktorumuz kontrolde 2 kese gördü bizde çok şaşırdık ve aşırı heyecanlıyız inşallah ikisini de kucağımıza almak nasip olur hepimizin inşallah 🙏🙏🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Ella2 Sumeyra48 magnezyum verdi canım kullanmaya başladım ama daha bi faydası olmadı gibi inşallah Fayda görürüm 🙏🏻
Baharot Bsraka111 5. Hafta ilk muayne de doktorum iki lese gördü..Ancak biri çok çok küçüktü kaybolabilir dedi..Bir hafta sonra ise kardeşine yetişmişti..Ben bu şekilde öğrendim canm :)
Surprizlerim Esra3737 Evet benimde tek yumurta tek plesanta. Doktor doğum için bir tarih vermedi henüz 36. Haftada kontrol için çağırdı doğmamış olursam o zaman netleşir diye düşünüyorum. Sizin belli mi
Esra3737 Surprizlerim benimde belli değil. Haftalık kontrole gidiyorum. Her durduğumuz gün kâr çok şükür. Artık 36 ya falan doğmamış olurlarsa gun verir diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler ınsallah en hayırlı zamanda bebeklerimiz 🥰
Surprizlerim Esra3737 bu haftaki kontrolünüz nasıl geçti benim bebeklerim 2 haftada hiç kilo almamışlar ama ona rağmen doktorum 2 hafta sonraya 38. Haftaya kontrole çağırdı sizin durumunuz nasıl
Su5678 Cagsel 12 haftada biri kız dedi doktorum sonrakı kontrollerde de hep kız dedı 19 haftalıkkende digeri için de kız iki bacı yatıyolar dedi 🥰
Asdfghjk1 Mucizeler2 evet varmış maalesef bu hafta gittim doktora bacak boyları kısaymış 2 hafta geriden geliyor ikiside anlamış değilim